Sigaraya yapılan okkalı zam sonrası ufak indirim

Yayın tarihi: 6 Nisan 2024 Cumartesi 10:39 am - Güncelleme: 6 Nisan 2024 Cumartesi 10:39 am

Haber: Ceren Ural

Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği (TBYD) Başkanı Erol Dündar sistemde sürekli değişiklik yapmak zorunda kaldıklarını söyleyerek bir sigara grubuna ufak çaplı indirim yapıldığını söyledi.

Dün, içinde Winston ve Camel’in de bulunduğu JTI grubuna gelen 8 TL’lik zammın ardından bir zam da Philip Morris grubuna geldi. Philip Morris grubunda ise gelen 5 TL’lik zamdan sonra en pahalı sigara 67, en ucuzu ise 60 TL olmuştu.

Sigaraya bir okkalı zam da Philip Morris grubundan! İşte yeni sigara fiyatları

Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği (TBYD) Başkanı Erol Dündar kendisine ait X hesabından yaptığı açıklamada ” Arkadaşlar; Winston’larda bir değişiklik yok. Camel Slender 1 TL Mc ve Ld ürünlerimizde 1 TL indirime gidildi. En son güncel liste. Daha da değişmez ise. Tadını kaçırdı firmalar iyiden iyiye” ifadelerini kullandı.

SÜREKLİ FİYAT DEĞİŞİYORUZ

Sürekli fiyatların değişmesine tepki gösteren Erol Dündar ” JTI firmasının ikinci kez revize etiği liste tüketiciler için iyi bir gelişme ama biz bayiler için çile ve eziyete dönüşmüş oluyor ve sitemde sürekli değişiklik yapmak zorun da kalıyoruz müşteri ile de dalga geçiyormuş gibi olacak” dedi.

İşte yeni fiyat listesi:

Kaynak: HABER MERKEZİ