Sicili kabarıkmış! Maseratili polisin bir vukatı daha ortaya çıktı

Yayın tarihi: 1 Temmuz 2023 Cumartesi 2:00 pm - Güncelleme: 1 Temmuz 2023 Cumartesi 2:01 pm

Trafikte tartıştığı avukatı darp eden ve 8.5 milyon liralık Maserati marka lüks otomobiliyle gündeme gelen polisin geçmişte de benzer bir vukuatı olduğu ortaya çıktı. Yedi ay önce gittiği gazinoda da çalışanlarla kavga eden polisin, “Ben emniyet amiriyim, adamı yığarım buraya” deyip tehditler savurduğu öğrenildi.

Trafikte tartıştığı avukatın bacağını kıran ve Maserati marka lüks aracıyla Türkiye’nin gündemine oturan polis memurunun, 7 ay önce de benzer bir olaya karıştığı ortaya çıktı.

7 AY ÖNCE DE GAZİNODA OLAY ÇIKARMIŞ

Sabah gazetesinde yer alan habere göre; İçişleri Bakanlığı’nca başlatılan idari soruşturmanın ardından açığa alınan polis memurunun, 7 ay önce de Konya’da ağabeyi ve bir arkadaşı ile gittiği gazinoda mekânın kapanacağını söyleyen çalışanlarla tartıştığı öğrenildi.

İçkisinin yarım kaldığını, gazinodan kendisini kimsenin çıkaramayacağını söyleyen polis memurunun çıkan kavga sonrasında çalışanları tehdit ettiği, ağabeyi T.Ü.’nün bacağından, kendisinin ise ayağından vurulduğu belirtildi.

Gözaltına alınan 5 şüpheliden Selahattin K. “Polis memuru, ‘İçkim bitmeden feriştahı gelse beni kaldıramaz. Ben emniyet amiriyim, Diyarbakırlıyım, adamı yığarım buraya’ diye bağırıp yanındakilere ‘Silahımı getirin arabadan’ dedi” diye ifade verdi.

Maserati’nin üzerine kayıtlı olduğu polisin eşi ise, zayıflama çayı satarak servetini elde ettiğini, 3 villa, 1 restoran, 1 işyeri ve 2 otomobilinin olduğunu belirtti.

Maseratili polis açığa alındı