Shane Larkin’den hem Ergin Atamana’a hem de taraftarlara peş peşe salvolar

Yayın tarihi: 18 Mart 2023 Cumartesi 11:18 am - Güncelleme: 18 Mart 2023 Cumartesi 11:18 am

Anadolu Efes’in Partizan’a kaybettiği maçtan Başantrenör Ergin Ataman’ın kendisine verdiği sürenin azlığına sinirlenen Shane Larkin bir taraftara, “Sezonun en önemli maçı ve 22 dakika oynuyorum. Son üç dakikada da maç kopmuştu. Bu yüzden çeneni kapa aptal” dedi.

Anadolu Efes’in THY Avrupa Ligi’nde Partizan’a 97-84 kaybettiği maçtan sonra Shane Larkin sosyal medyada sert ifadeler kullandı. Başantrenör Ergin Ataman’ın 22 dakika süre verdiği Shane Larkin, bu süreyi yetersiz bularak eleştirirken taraftarlara yönelik de sert ifadeler kullandı.

Basketfaul’un aktardığına göre Shane Larkin bir taraftarın kendisine yönelik eleştirilerine, “ Sezonun en önemli maçı ve 22 dakika oynuyorum. Son üç dakikada da maç kopmuştu. Bu yüzden çeneni kapa aptal” ifadeleriyle yanıt verdi.

A Milli Basketbol Takımı’nda da hocası olan Ergin Ataman’ı eleştirmeye devam eden Shane Larkin, “Takım arkadaşlarımdan biri -19’du ve 38 dakika oynadı. İstatistiğimi düzeltmek için şans verilseydi muhtemelen düzeltirdim. Büyük maçlarda büyük oyuncularınızı oynatmanız gerekiyor” ifadelerini kullandı.

Bir taraftarın aldığı maaşın yüksekliğine yönelik eleştirilere de yanıt veren Shane Larkin, “Bu parayı kazanıyorum, bu yüzden sahada olmam lazım. Eğer sahada olmazsam hiçbir şey yapamam. Gözlerinizi açın ve neler olduğunu iyice anlayın” ifadelerini kullandı.

Ergin Ataman’dan FIBA’nın açıklamasına tepki: Göreceğiz bakalım