Sezonun en kritik maçı! Galatasaray Manchester United saat kaçta hangi kanalda?

Yayın tarihi: 29 Kasım 2023 Çarşamba 9:50 am - Güncelleme: 29 Kasım 2023 Çarşamba 9:50 am

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde gruptan çıkmak için en kritik viraja gelen Galatasaray RAMS Park’ta Manchester United’ı ağırlayacak. Peki Galatasaray Manchester United maçı saat kaçta? Galatasaray Manchester United maçı hangi kanalda?

 

UEFA Şampiyonlar Ligi’ndeki tek temsilcimiz Galatasaray gruplardan çıkmak için en önemli maçına çıkacak. Cimbom sahasında dünya devi Manchester United’ı ağırlayacak. Kopenhag’ın Manchester United’ı yenmesinden dolayı gruptaki puan durumu iyice kızıştı. Galatasaray’ın olası puan kaybında UEFA Avrupa Ligi’ne gitme durumu dahi zora girebilir. Bu nedenle Sarı Kırımızılı ekip sadece kazanmak için sahaya çıkacak. Erik ten Hag’ın yönettiği Manchester United’da ise çok sayıda eksik futbolcu ile İstanbul’a geldi.

GALATASARAY-MANCHESTER UNITED MAÇI NE ZAMAN SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

Galatasaray-Manchester United Şampiyonlar Ligi 5. hafta maçı 29 Kasım Çarşamba saat 20:45’te başlayacak. Mücadele EXXEN platformu üzerinden yayınlanacak.

Galatasaray – Manchester United muhtemel 11’ler:

Galatasaray: Muslera, Sacha Boey, Nelsson, Abdülkerim Bardakcı, Angelino, Lucas Torreira, Kaan Ayhan, Hakim Ziyech, Kerem Aktürkoğlu, Zaha, Mauro Icardi.

Manchester United: Andre Onana, Wan-Bissaka, Maguire, Lindelöf, Luke Shaw, Mainoo, McTominay, Antony, Bruno Fernandas, Garnacho, Hojlund.

KIRMIZI ŞEYTANLARLA 8. RANDEVU

Galatasaray ile Manchester United bugüne kadar resmi maçlarda 7 kez rakip oldu. Geride kalan mücadelelerde sarı-kırmızılılar 2 kez sahadan galip ayrılırken, İngiliz ekibi de 2 kez kazandı. 3 karşılaşma da berabere sona erdi. Aslan’ın 7 golüne, Manchester 10 golle karşılık verdi. Galatasaray grubun 2. haftasında İngiltere’de oynanan maçı 3-2’lik skorla kazanmıştı.

AVRUPA’DA 313. MAÇ

Galatasaray, Avrupa kupalarında bugüne kadar 312 kez oynadı. Söz konusu maçlarda Aslan, 112 defa sahadan galip ayrılırken, 117 kez de rakiplerine mağlup oldu. 83 karşılaşmada ise kazanan çıkmadı. Geride kalan müsabakalarda Cimbom, rakip fileleri 420 kez havalandırırken, kalesinde 462 gol gördü.

İNGİLİZLERLE 22 KEZ KARŞILAŞTI

Galatasaray, Avrupa kupalarında İngiliz temsilcileri ile 22 resmi karşılaşma yaptı. Cimbom; Arsenal, Chelsea, Manchester United, Liverpool, Leeds United ve West Bromwich Albion ile oynadığı 22 müsabakada 4 galibiyet, 10 mağlubiyet ve 8 beraberlik aldı.

Herkes yerinde güzel! İşte Galatasaray’ın galibiyetinin şifreleri

OKAN BURUK KÖTÜ HABERİ AÇIKLADI

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk ve Muslera Manchester United maçı öncesi Florya Metin Oktay Tesisleri’nde basın toplantısı düzenledi. Sarı-Kırmızılılar’ın teknik patronu, Manchester United maçı öncesinde kötü haberi verdi. Buruk yıldız futbolcu için iki üç hafta olmayacağını söyledi.

Buruk sakatlık konusunda “Kim başlarsa, kim devam ederse elinden gelenin en iyisini yapacağını biliyorum. Bundan şüphemiz yok. Oyuncularımızın performansı yukarıya doğru gidiyor ve bu da beni sevindiriyor. Rekabet, Galatasaray’ı daha büyük başarılara taşıyacak. Manchester United’a bireysel olarak bir hazırlık yapmadık. Biz kendi oyunumuzu oynayacağız. Davinson Sanchez’in iğneyle oynama durumu yok. 2-3 hafta içerisinde takıma dönmesini bekliyoruz. Abdülkerim Bardakcı’yı idmanda son kez göreceğiz ve durumuna karar vereceğiz.” ifadelerini kullandı.

MANCHESTER UNİTED 7 EKSİKLE GELİYOR

İngiliz devinden maç öncesinde yapılan açıklamada kırmızı kart cezalısı Marcus Rashford’ın yanı sıra sakatlıkları bulunan Mason Mount, Christian Eriksen, Casemiro, Lisandro Martinez, Tyrell Malacia ve Jonny Evans’ın karşılaşmada forma giyemeyeceği belirtildi.

TFF Fair Play Ödülleri’nin sahipleri belli oldu! Fenerbahçe ve Galatasaray’a ödül

Kaynak: TELE1