Sezgin Tanrıkulu’dan AKP’li Özalan’a: Bu enerjiyi vatandaş için kullan utanmaz

Yayın tarihi: 16 Nisan 2021 Cuma 4:53 pm - Güncelleme: 16 Nisan 2021 Cuma 4:58 pm

CHP İstanbul Milletvekili Sezgin Tanrıkulu, Selahattin Demirtaş üzerinden kendisini hedef alan AKP’li Alpay Özalan’a “Bu enerjiyi bir zahmet, vatandaşın her geçen gün artan sorunlarını çözmek için kullan ‘utanmaz’ ” diye yanıt verdi.

AKP’li Meclis İdare Amiri Alpay Özalan, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda CHP’li Sezgin Tanrıkulu’nu eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş üzerinden hedef aldı.

Tanrıkulu’ya ait MST TV’den bir video paylaşan Özalan, şu ifadeleri kullandı: “CHP Milletvekili Sezgin Tanrıkulu, Selahattin Demirtaş’ın doğum gününü kutluyor… Şehitlerimizin kemiklerini sızlatıyorlar utanmadan. CHP ve ortaklarına verilen her destek, Selahattin Demirtaş’a yarıyor!”

Özalan’a yanıt gecikmedi. Özalan’ın söz konusu tweet’ini paylaşan Sezgin Tanrıkulu, şunları yazdı: “Siyasette hiçbir performans sergileyemeyince, tribünleri coşturmak için adımı kullanmak başarısızlığa mahkum bir taktik. Bu enerjiyi bir zahmet, vatandaşın her geçen gün artan sorunlarını çözmek için kullan ‘utanmaz’ ”

Demirtaş: İktidarın bildiri planı tutmadı