Şevval Sam yeni yaşında en büyük hayalini gerçekleştirdi

Yayın tarihi: 13 Kasım 2023 Pazartesi 10:03 am - Güncelleme: 13 Kasım 2023 Pazartesi 10:03 am

Ünlü şarkıcı ve oyuncu Şevval Sam, 50’nci yaşına en büyük hayali olan Meksika’da Ölüler Günü Festivali’nde girdi.

Şevval Sam, yeni yaşına en büyük hayalini gerçekleştirerek girdi. 50’nci yaşını kutlamak için Meksika’ya giden Şevval Sam, uzun yıllardır hayalini kurduğu Ölüler Günü Festivali’ne katıldı.

Sam, festivalde giydiği ilginç kostüm ve özel makyajı ile dans ederek yeni yaşını kutladığı anları sosyal medya hesabından paylaştı.

‘EN BÜYÜK HAYALİM MEKSİKA ÖLÜLER GÜNÜNE GİTMEKTİ’

Sam, paylaşımına şu notu düştü:

“Çoook uzaklardan yazıyorum dostlar..(11 saat fark)..bu sene bi 11 saat geç gireyim yeni yaşıma dedim, neyse dönünce öderim hatta ölüler gününde bi ölüverip gelip sıfırlanayım dedim. 50 yıldır bu planette olmak çok enteresan, düşününce..acısıyla tatlısıyla hikayemi seviyorum bunca yıl en büyük hayalim Meksika Ölüler gününe gitmekti.. Prenses’imin ülkesine #princessthecamper bu sene bu hayalimi yarı yüz yaşımda gerçekleştirdim. Dünya değişiyor her geçen gün, gezmek görmek lazım. Hayatımın en güzel tatilini yaptım diyebilirim. Bir kaç fotoğraf paylaşıyorum. Devamı gelir..bi açılış yapayım. Yeni yaşımı kutlayan herkese çoook teşekkür ediyorum. Cevap verebildiklerim veremediklerim..sevginiz benim için çok kıymetli bunu unutmayın lütfen”

Şevval Sam’a Lübnan’dan ödül