Sergen Yalçın’dan imza töreninde yöneltilen ‘Beşiktaş’ sorusuna yanıt

Yayın tarihi: 2 Ocak 2024 Salı 4:00 pm - Güncelleme: 2 Ocak 2024 Salı 4:00 pm

Nuri Şahin’in ayrılığı sonrası Antalyaspor’un başına getirilen Sergen Yalçın, imza töreninde Beşiktaş ile ilgili sorulan soruya yanıt verdi.

Süper Lig ekibi Antalyaspor’da Teknik Direktör Nuri Şahin’in ayrılığı sonrası takımın başına Sergen Yalçın getirildi. Yalçın kulübün Döşemealtı’ndaki Atilla Vehbi Konuk Tesisleri’nde gerçekleştirilen tören ile 2023-2024 sezonu sonuna kadar kendisini kırmızı-beyazlı renklere bağlayan sözleşmeyi imzaladı.

Yalçın, “Antalyaspor ile hedefler olarak birbirimizi tamamlayan bir ikili gibiyiz. Başaralı olacağımıza güvenerek doğru bir tercih yaptığımızı düşünüyoruz. Antalyaspor ile inşallah çok iyi yerlere geliriz.” dedi.

BEŞİKTAŞ SORUSUNA YANIT

Yalçın, imza töreninde bir gazetecinin yönelttiği “Beşiktaş’tan teklif gelirse serbest kalır’ şeklinde bir madde sözleşmenizde var mı?” sorusunu da yanıtladı.  Yalçın, “Öyle bir madde yok. Böyle bir maddenin de sağlıklı olduğunu düşünmüyorum. Antalyaspor’a severek, inanarak geldik. Mayısa kadar kontrat imzalıyoruz ama önü açık bir kontrat.” dedi.

Beşiktaş’a Onana müjdesi! İki talip birden çıktı

Sergen Yalçın’dan yılın son gününde sürpriz anlaşma!

Kaynak: TELE1