Seren Serengil’in dekolteli katıldığı yayında Gülşen sansürlendi

Yayın tarihi: 17 Ocak 2022 Pazartesi 1:08 pm - Güncelleme: 17 Ocak 2022 Pazartesi 1:08 pm

Şarkıcı Gülşen, önceki akşam Cahide’de sahne aldı. Sahneye New Arrivals imzalı transparan bir elbiseyle çıkan Gülşen, kıyafet konusundaki iddiasını sürdürdü. Gülşen’in kıyafeti, külot çıkışı ile gündeme gerlen İzzet Yıldızhan’a yanıt olarak görüldü.

Sahnede transparan tercih eden ve kalça dansıyla da dikkat çeken Gülşen pozlarını paylaşarak “Sahneden inmek çok zor geldi. Yeniden buluşmak üzere. Sizi çok seviyorum. Bu kadar sevildiğim için de çoook şanslıyım” dedi. Seren Serengil sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda İzzet Yıldızhan’ın “Sahnede de külot giymeyin ama ya” sözlerine gönderme yaparak Gülşen’i eleştirdi.

GÜLŞEN SANSÜRLENDİ

Eleştirisinde Serengil şunları söyledi: “Bugüne kadar değil ama son kıyafet külot sütyen, olay amacını aştı bence. Striptiz kıyafeti gibi bu kadarı da yemekli masaların olduğu ortam için çok fazla ve avam artık. İlla şeyini çıkaracaksınız. Gülşen’i hedef alan Seren Serengil, Beyaz TV’de de kıyafeti gündeme getirdi. Serengil’in dekolteli katıldığı yayında Gülşen buzlanarak verildi.

Gülşen’i iki ünlü isim daha hedef aldı!