Gülşen’i iki ünlü isim daha hedef aldı!

Yayın tarihi: 17 Ocak 2022 Pazartesi 11:40 am - Güncelleme: 17 Ocak 2022 Pazartesi 11:43 am

Şarkıcı Gülşen’in üzerinden yürütülen sahne kıyafeti tartışması sürüyor. İzzet Yıldızhan’dan sonra Gülşen’in sahne kıyafetlerini Seren Serengil ve Ebru Polat da eleştirdi.

Şarkıcı Gülşen, İzzet Yıldızhan’ın “sahnede külot giymeyin” açıklamalarının ardından, Yıldızhan’a cevabı adeta sahnede verdi. Önceki akşam Cahide’de sahneye New Arrivals imzalı transparan bir elbiseyle çıkan Gülşen’i, İzzet Yıldızhan’dan sonra bu kez camiadaki kadın isimler de eleştirdi.

“STRİPTİZ KIYAFETİ GİBİ”

Seren Serengil sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda İzzet Yıldızhan’ın “Sahnede de külot giymeyin ama ya” sözlerine gönderme yaparak Gülşen’i eleştirdi. Eleştirisinde Serengil şunları söyledi:

“Bugüne kadar değil ama son kıyafet külot sütyen, olay amacını aştı bence. Striptiz kıyafeti gibi bu kadarı da yemekli masaların olduğu ortam için çok fazla ve avam artık. İlla şeyini çıkaracaksınız.”

Tepki gösteren diğer isim de cesur dekolteli kıyafetleriyle dikkat çeken Ebru Polat oldu. Polat, Gülşen’in şahne sovundan bir kareyi paylaşarak “Gülşen çok abartmış tamam İzzet’e inadına külot giymiş sütyen giymiş e tamam bunlara kimse bir şey demiyor da do… ne ya? Oynata oynata… Neden bizim eşimiz çocuğumuz görsün. Çok abartmadın mı? Sana hiç yakıştıramadım çok ileri gittin ya…” dedi.

Kadın şarkıcıların kıyafetlerini hedef alan Yıldızhan’a tepki: Ağlıyor şu anda!