Sercan Hamzaoğlu’ndan Necati Ateş’e sert tepki!

Yayın tarihi: 9 Kasım 2022 Çarşamba 11:38 am - Güncelleme: 9 Kasım 2022 Çarşamba 11:39 am

Fenerbahçe’nin Sivasspor’u 1-0 yenmesinin ardından Necati Ateş, Serdar Aziz’in kafasından sekip eline çarpan topla ilgili, “Kurala göre penaltı değil ama Hüseyin Göçek’in çalması gerekirdi sözlerine Sercan Hamzaoğlu tepki gösterdi.

Süper Lig’te 13’üncü haftanın kapanış maçında Fenerbahçe Sivasspor’u 1-0 mağlup etti. Maç esnasında Serdar Aziz’in kafasından seken topun eline gelmesi çok tartışırken TRT spor yorumcusu Necati Ateş, “Kurala göre penaltı değil ama Hüseyin Göçek’in çalması gerekirdi. Ülkemizde bir dünya bu pozisyonlara penaltı verildi” sözleri tepki çekti. Kontra’ya Soruyorum yorumcusu Sercan Hamzaoğlu Ateş’in sözlerine, “Bu bizimle dalga mı geçiyor? Bana bunu biri anlatsın. Bunu nasıl bir kafayla nasıl bir akılla söylüyorsun. TRT gibi bir kanalda böyle bir açıklama yapamazsın. ‘penaltı değil ama Hüseyin Göçek çalmalıydı’ Ne demek bu ya? Sen insanlarla dalga mı geçiyorsun?” sözleriyle tepki gösterdi.

Domenec Torrent’e ‘Aynı kişi’ tepkisi büyüyor! Necati Ateş’ten Fatih Terim paylaşımı

NECATİ ATEŞ NE DEMİŞTİ?

Serdar Aziz’in pozisyonuyla ilgili konuşan Necati Ateş,”Hakem olsam Serdar Aziz’in pozisyona penaltı çalarım. Çünkü bakın top yön değiştiriyor ve Yatabare topa vuramıyor. Bu hamleyle Yatabare’nin topa vurması engelleniyor. Zaten standart yok. Kurala göre olmayabilir ama bence Hüseyin Göçek penaltı çalmalıydı. Ülkemizde bir dünya bu pozisyonlara penaltı verildi. Serdar Aziz’in pozisyonunda bunun gibi emsal kaç tane pozisyonda penaltı verildi? Dün Trabzonspor maçındaki pozisyon penaltıysa, bu da penaltı. Serdar’ın kolu da normal konumda değil. Ankaragücü maçında Arda’nın baldırından sekti top. Penaltı verildi” ifadelerini kullanmıştı.