Serap Paköz İbrahim Tatlıses’e ateş püskürdü! “Eli dursa ağzı durmaz”

Yayın tarihi: 13 Temmuz 2023 Perşembe 12:32 pm - Güncelleme: 13 Temmuz 2023 Perşembe 12:32 pm

Serap Paköz, Beren Gökyıldız’a “Kilo vermen gerek” diyen İbrahim Tatlıses‘e tepki gösterdi. Paköz, “Şiddete meyilli insanların eli dursa ağzı durmaz. İbrahim Tatlıses bu ülkede şiddetin ağababasıdır” dedi.

İbrahim Tatlıses, 13 yaşındaki oyuncu Beren Gökyıldız’a sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla “Kilo vermen gerek” şeklinde uyarı yaptı. Tatlıses’in bu sözlerine tepki gösteren Serap Paköz, “Şiddete meyilli insanların eli dursa ağzı durmaz! İbrahim Tatlıses bu ülkede şiddetin ağababasıdır” ifadelerini kullandı.

“KEBABA DÜŞKÜNLÜĞÜ SÜRMEZ İNŞALLAH”

Gökyıldız’a “Kilo vermen gerek” diyen Tatlıses’in paylaşımı şu şekilde:

“Yeşil Vadi’nin Kızı’nın 5-6 kilo vermesi gerek. Kiloyu verdiği zaman yanaklarının şişi de inecek. Ben güzel kızımızı Ankara’da profesörün kebap salonunda görmüştüm kebaba düşkünlüğü sürmez inşallah. Abisini dinlerse sevinirim iyi çalışmalar kızım seni izliyorum.”

“TATLISES BU ÜLKEDE ŞİDDETİN AĞABABASIDIR”

Tatlıses’in sözlerine tepki gösteren Paköz, şunları söyledi:

“Şiddete meyilli insanların eli dursa ağzı durmaz. İbrahim Tatlıses bu ülkede şiddetin ağababasıdır. Fiziki şiddet uygulayamayacak hale gelince psikolojik şiddete başvuruyor. Şaşırdık mı? Ben hiç şaşırmadım. Şiddet yanlısı olmak bir karakter sorunudur ve kişi kendini bundan alıkoyamaz. Hala ‘İmparator’ diye baş tacı yapanlar da en az onun kadar kışkırtıcıdır.”

Banu Alkan hakim karşısına! “İbrahim Tatlıses’in de şarkısını okuyabilirim”