Şenol Güneş: Kimseye siyasi cevap vermem

Yayın tarihi: 1 Mart 2023 Çarşamba 4:58 pm - Güncelleme: 1 Mart 2023 Çarşamba 4:58 pm

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, “Seçimler var, bu alana girmem. Farklılıklarımız, zenginliklerimiz olsun. Ben kimseye siyasi cevap vermem. Kendimi de ezdirmem. Kulüp adına sorumluyum” dedi.

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Nevzat Demir Tesisleri’nde düzenlenen basın toplantısında konuştu.

Güneş, “Ülke olarak zor dönemler yaşıyoruz. Hayat bize bir ders verdi, bedeli de ağır oldu. Orada takılıp kalırsak, devam eden hayatımızda hiçbir şey yapamayız. Hayat başlıyor ve bitiyor. Aldığımız nefes bile bizim değil. Bazen kendinizi enkaz altında düşünüyorsunuz, düşünmesi bile ağır geliyor. Filmde olsa, kendinizi kaybedersiniz. Ama bu gerçek. Sevmeye ve iyiliğe zaman ayırmak durumundayız. Psikolojik olarak etkilenmeler olacak. Daha işin başındayız, acele etmeye gerek yok. Bunu da zaman yaymalıyız. Ne gibi sıkıntılar olacağını önümüzdeki dönemde göreceğiz. Allah kalbinde kötülük biriktirenlere fırsat vermesin” dedi.

”KİMSEYE SİYASİ CEVAP VERMEM”

Güneş’in açıklamalarından öne çıkanlar ise şöyle:

“Siyasi tarafa çok çekildi. Seçimler var, bu alana girmem. Devlet de, birey de önemli. Beşiktaş için de herkes önemli. Beşiktaş için de beni sevmeyen varsa, ‘Onlar Beşiktaşlı değildir’ diyemem. Eleştirisinden dolayı ayırmam, bölmem. Ülke de öyle. Farklılıklarımız, zenginliklerimiz olsun. Ben kimseye siyasi cevap vermem. Kendimi de ezdirmem. Kulüp adına sorumluyum.”

“LİG İPTAL EDİLSİN”

”Ligden düşme kalktı, aşağıya müdahale ettin. 2 takım düşecek. Peki yukarıya neden etmedin? Deprem nedeniyle o bölgeden bir takım katılıyor, bir takım katılmıyor. Peki neden? Bir karar alınıyor, bu kararın nedenini açıklayın. Deplasman yasağı da öyle. Kime, niye? Kimin keyfine kalmış? Buna TFF karar verebilir. Sezon başında verilir bu karar. Madem öyle lig iptal edilsin.”
”Mutsuzum, rahatsızım. Mevcut oyuncularla yapmaya çalıştık ama olmadı. Diğer takımlara bakmıyorum. Önce kendimize bakmalıyız, güçlü olmalıyız. Alınan oyuncuların kötü olduğunu düşünmüyorum, ama takımı taşıyabilecek seviyeye geldik mi? Oyuncuları ya da yönetimi suçlamak için söylemiyorum. Bazen bir parça uyumlu gibi görünür ama olmaz.”

“Alınan oyuncuların kötü olduğunu düşünmüyorum, ama takımı taşıyabilecek seviyeye geldik mi? Oyuncuları ya da yönetimi suçlamak için söylemiyorum. Bazen bir parça uyumlu gibi görünür ama olmaz. Endişeliyim, tedirginim ama düzelteceğimize inanıyorum.”

“BEŞİKTAŞ OLARAK HEDEFLEDİĞİMİZ YERDE DEĞİLİZ”

“Beşiktaş olarak hedeflediğimiz yerde değiliz. Takım olmak ve uyum çok önemli, bu konuda istediğimiz seviyeye gelemedik. Geçen seneden kalan Atiba, Josef, Rachid Gehzzal gibi bazı oyunculardan faydalanılamadı. Saiss, Dele Alli, Wout Weghorts, Arthur Masuaku’nun direk oynayacağı düşünülmüş. Ancak beklenenler sahada alınamadı. Her şeye rağmen yarışta olmalıydık.
“Alınan oyuncuların kötü olduğunu düşünmüyorum, ama takımı taşıyabilecek seviyeye geldik mi? Oyuncuları ya da yönetimi suçlamak için söylemiyorum. Bazen bir parça uyumlu gibi görünür ama olmaz.”

Bahçeli’ye yanıt Şenol Güneş’ten! “Her görüşümüzde bir suçlama, yok etme, aşağılama…”