“Sen de haberlere çıkan kadınlar gibi öleceksin” dedi, kadın yardım bekliyor!

Yayın tarihi: 7 Aralık 2021 Salı 10:30 am - Güncelleme: 7 Kasım 2022 Pazartesi 12:09 pm

Evlendiği erkek tarafından yıllarca fuhuşa zorlanıp, çocuğunun satılmasıyla tehdit edilen kadın, TELE1 ekibine ulaşarak yardım istedi. İsminin paylaşılmasını istemeyen ve böbrek yetmezliği olan kadın, geçtiğimiz günlerde de kanser hastası olduğunu öğrendi. Tek beklentisi erkek şiddetinden korunabilmek için boşanmak ve tedavisine erişebilmek.

TELE1’e ulaşarak yardım çağrısında bulunan ve isminin paylaşılmasını istemeyen kadın, yaşadıklarını anlattı. Küçük yaştan itibaren babası ve ağabeyi tarafından sistematik bir şekilde şiddete uğrayan, yine küçük yaşta evlendirildikten sonra da eşinin şiddetine maruz kaldı. Yıllarca fuhuşa zorlanan kadın “Çocuğumu satmakla beni tehdit etti” diye konuştu.

Böbrek yetmezliği ve astım gibi kronik rahatsızlıkları da olan kadın, şimdi de kanser hastası olduğunu öğrendi. Maddi imkansızlıklar nedeniyle tedavisine erişemeyen kadının tek isteği ise sağlığına tekrar kavuşabilmek.

POLİS “KOCANDIR BOŞVER” DEYİP YOLLAMIŞ

Yaklaşık yedi yıldır kendisine şiddet uygulayan erkekten boşanmaya çalışan kadın, polislerin yanında tehdit aldığını ancak polislerin hiçbir şey yapmadığını, “Kocandır boşver” şeklinde konuştuklarını vurguladı. “Senin Azrail’in ben olacağım, leşini çıkaracağım, haberlere çıkan kadınlar gibi seni de öldüreceğim, sen de haberlere çıkacaksın” şeklinde tehditler aldığını belirten kadın, can güvenliği olmadığı için isyan etti.

Metrodaki erkek, kadını önce takip etti sonra taciz etti!