Semiha Yankı, Nurgül Yeşilçay’a destek verdi Athena Gökhan’a ateş püskürdü!

Yayın tarihi: 18 Aralık 2023 Pazartesi 10:26 pm - Güncelleme: 18 Aralık 2023 Pazartesi 10:26 pm

Semiha Yankı, Athena konserine oğluyla giden ve sosyal medya hesabından Gökhan Özoğuz‘u eleştiren Nurgül Yeşilçay’a destek verdi. Yankı, “Bu hareketler Gökhan gibi çocuğa yakışmıyor. Kadınlara aldırış etmeme durumu var” dedi.

Nurgül Yeşilçay hafta sonu oğlu Osman Nejat’la Athena konserini izledikten sonra kuliste yaşadığı hayal kırıklığını sosyal medya hesabından paylaşarak şu ifadeleri kullandı:

“Bir genç Gökhan’la tanışmak istiyor. Çünkü seviyor Athena’yı… Kulise gidiyoruz tebrik için… Ay Gökhan’da bir afra tafra… Gökhan ne kadar tatsızsa Hakan o kadar tatlıydı. Neyse sakın hayallerinizi yıkmayın. Kimseyi de gözünüzde büyütmeyin. Uyarayım dedim!…”

Nurgül Yeşilçay’dan Gökhan Özoğuz’a tepki: Tebriğe gittik bir afra bir tafra…

‘YORGUNUM UĞRAŞAMAM’

“Müge ve Gülşen’le 2. Sayfa” programına konuk olan sanatçı Semiha Yankı ise Nurgül Yeşilçay’a destek vererek “Athena Gökhan ile Hakan’ın olduğu kulise girdim. Ayaklarını uzatmış. Bana dönüp ‘Naber’ dedi? ‘Gökhancığım ayağını indirseydin’ deyince bana ‘Aa çok yorgunum uğraşamam’ dedi. Karşındaki kadın mı, büyüğün mü… Hiç umursamıyor… Çirkin! Çok çirkin… Küçüğün de olsa bir kadın giriyor içeriye… Büyük dağları ben yarattım havalarında. Senin o geçtiğin yollardan biz çok önce geçtik. Bu hareketler Gökhan gibi çocuğa yakışmıyor. Kadınlara aldırış etmeme durumu var” ifadelerini kullandı.

Kaynak: TELE1