Selvi Kılıçdaroğlu: Tek ölçüm Kemal’i geçmek

Yayın tarihi: 18 Nisan 2023 Salı 8:21 am - Güncelleme: 18 Nisan 2023 Salı 8:21 am

Son dönemde sosyal medyayı aktif olarak kullanan Selvi Kılıçdaroğlu, olumsuz yorumlara takılmadığını belirterek “Tek ölçüm Kemal’i geçmek” dedi.

Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun eşi Selvi Kılıçdaroğlu Çatalca ve Kırklareli’ni ziyaret etti.

Gezilerinin ardından Cumhuriyet gazetesine konuşan Selvi Kılıçdaroğlu, yoksulluk ile ilgii soruya, “Kadınlar bu süreçten en çok etkilenenler oldu. Bir anne, çalışsa da anne. Yoksulluk bu ülkede yaşayan herkesin konusu. Ne yazık ki siyasetten başka bir şeyle de açıklanamıyor. Gittiğim her yerde insanlar yoksulluktan yakınıyor” diyor. Beslenme saati projesini anlatan Kılıçdaroğlu, “Bu proje çok önemli. Görmediğimiz, bilmediğimiz çok yoksulluk var. Özellikle bu depremlerden sonra daha da arttı” yanıtını verdi.

“OLUMSUZ YORUMLAR HERKESE GELİYOR”

Yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla da dikkat çeken Kılıçdaroğlu, “Olumsuz yorumlar herkese geliyormuş. Ben de takılmıyorum hiç. Sosyal medyada tek ölçüm Kemal’i geçmek” diye esprili bir yanıt verdi.

“BUNDAN SONRASI İÇİN UMUTLUYUM”

Selvi Kılıçdaroğlu sözlerini şöyle sürdürdü:
“İnsanların kafasında neden, niçin sorularını yaratmak bile çok büyük değişimlere yol açabiliyor. Ancak bundan sonrası için umutluyum. Bir şeylerin değişmesi gerektiğine inanıyorum. Sonunda geldik gibi de hissediyorum. İktidarlar yerel yönetimlerle değişiyor. Biz de bu değişimi yaşayacağız inanıyorum. Bu toprakların çocukları, kadınları baharı yaşamayı hak ediyor.”

Selvi Kılıçdaroğlu: Kadir Gecemizde dileğim kadınlar ve çocuklar için mutlu ve güvenli bir yaşam