Selçuk Özdağ: Soylu’yu DYP İl Başkanlığı’na referans eden isim kim? Tansu Çiller açıklasın

Yayın tarihi: 17 Kasım 2022 Perşembe 1:49 am - Güncelleme: 17 Kasım 2022 Perşembe 2:22 am

Gelecek Partili Selçuk Özdağ, 1999’da DYP İstanbul İl Başkanlığı yapan Süleyman Soylu’ya referans olan ismin açıklanması için çağrıda bulundu. Özdağ, “Soylu ve Tansu Çiller’i açıklamaya davet ediyorum” dedi.

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, TELE1’de Tuncay Mollaveisoğlu’nun sunduğu Anında Manşet’in konuğu oldu. Selçuk Özdağ, 1999-2002 yılları arasında İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun Doğru Yol Partisi’nin (DYP) İstanbul İl Başkanı olduğunu hatırlatarak, “Soylu’ya kim referans oldu” sorusunu yöneltti. Dönemin DYP genel başkanı Tansu Çiller’i şu an yurt dışında bulunan ve Türkiye’ye giremeyen bir kişinin arayıp referans olduğunu iddia eden Özdağ, “Soylu ve Çiller’i açıklamaya davet ediyorum” dedi.

15 TEMMUZ’DA ÇANKAYA KÖŞKÜ’NDE SOYLU İLE KARŞILAŞTIM

Selçuk Özdağ, 15 Temmuz darbe girişiminde Çankaya Köşkü’ne gittiğini ve Süleyman Soylu, ile karşılaştığını söyledi. Özdağ, “Şimdi soruyorum yine. Sayın Soylu, Binali Yıldırım’ı mı aradı sizi oraya git, Selçuk beyde oraya gelecek mi dedi? Yoksa niçin oraya geldiniz. Neden Çankaya Köşkü’ne çıktınız. Niçin oraya geldiniz? Kiminle konuştunuz?” ifadelerini kullandı.

Selçuk Özdağ: Üç siyasi lider hedefte