Sedat Peker Suç Örgütü’ne bir operasyon daha

Yayın tarihi: 28 Mayıs 2021 Cuma 2:26 pm - Güncelleme: 28 Mayıs 2021 Cuma 2:26 pm

Yayınladığı videolarla Türkiye gündemini belirleyen suç örgütü lideri Sedat Peker’in yakınlarına operasyon düzenlendi, 3 kişi gözaltına alındı.

YouTube üzerinden yayınladığı videolarla Türkiye’de gündem olan suç örgütü lideri Sedat Peker’in yakınlarına yapılan operasyonlarda adreslerinde bulunamayan kişilere yönelik bugün İstanbul ve Çanakkale’de eş zamanlı operasyon düzenlendi.

Nisan ayında Sedat Peker Suç Örgütü’ne yapılan operasyonlarda adreslerinde bulunamayan kişilere yönelik İstanbul ve Çanakkale’de bugün bir operasyon daha gerçekleşti. Aranan kişilere yönelik yapılan eş zamanlı operasyonda 3 kişinin gözaltına alındığı öğrenildi.

NE OLMUŞTU?

Sedat Peker 2 Mayıs 2021 tarihinde kendisine ait YouTube sayfasında, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Mehmet Ağar, çok sayıda kişi, faili meçhul cinayetler ve Türkiye’deki uyuşturucu ticaretine ilişkin iddialarda bulunduğu 7 video yayınladı.

Sedat Peker’in yayınladığı videolar sonrasında İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, TRT Haber ve Habertürk ekranlarına çıkarak, hakkındaki iddiaları yanıtladı. AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 26 Mayıs’ta partisinin grup toplantısında yaptığı açıklamada, “Süleyman Soylu’nun yanındayız” mesajı vererek, “Sözde babaların racon kestiği Türkiye geride kaldı” dedi.

TIKLAYIN – Sedat Peker dizisinin 7’nci videosunda mekan değişti… İşte Sedat Peker’in son videosundaki iddialar

TIKLAYIN – Sedat Peker itiraf etti: AKP’li milletvekili rica etti Hürriyet’i ben bastırttım

TIKLAYIN – Sedat Peker’den 5. video! Soylu, Ağar ve Selvi için yeni iddialar

TIKLAYIN – Soylu: Birilerinin elinde operasyon elemanı mafya pisliği… Sedat Peker: Korumamı sen vermedin mi?

TIKLAYIN – Sedat Peker’den üçüncü video: Savaş açtınız