Seda Sayan’ın programına başvuran çiftten itiraf: Kurguysa kurgu 10 fazlasını yaptık

Yayın tarihi: 17 Ocak 2024 Çarşamba 2:59 pm - Güncelleme: 17 Ocak 2024 Çarşamba 3:10 pm

Evlenmek için Seda Sayan‘ın programına başvuran Havva Nur Çelik  ile Murat Çelik kullanıldıklarını iddia ederek “Oyunsa oyun, kurguysa kurgu 10 fazlasını yaptık” yorumunda bulundu.

Seda Sayan’ın programında yer alan Havva Nur Çelik ile Murat Çelik, evlenmek için programa başvurmuşlar ve programda sorunlarına yer verilmişti. Sosyal medyada da iyi bir takipçi sayısına ulaşan Havva Nur Çelik’le Murat Çelik’ten, Seda Sayan’ı ve programı zor durumda bırakacak açıklamalar geldi. İki isim, “kullanıldık” diyerek kendilerine vaat edilen ancak yapılmayan şeylerin olduğunu iddia ettiler.

Seda Sayan’ın tecavüz iddialarına Mehmet Ali Erbil’den çarpıcı açıklama

“BEN YAPACAĞIM DİYE KANDIRDI”

Konu hakkında Havva Nur Çelik kendisine ait sosyal medya hesabından şu açıklamayı yaptı:

“Ama elbet bir gün çıkar bizim haklarımız onlardan. Evet arkadaşlar bunu ben de paylaşmayı istemezdim (Seda Hanım’a hiçbir sözüm yok çünkü Seda Hanım’ın arkada dönenlerden haberi yok…) Ama acı bir gerçek bize onca vaad edip bizim Karaman’da nikahımız olacakken bizi kandırıp A’dan Z’ye bütün eşyalarını ben yapacağım yaptıracağım diye kandırıp hiçbir şey yapmaması ve hiçbir istediğim eşyanın gelmemesi sadece yatak odası ve koltuk takımı gelmesi ve diğer kişilere de aynı şekilde hiçbir eşya gitmemesi, sadece yatak odası gitmesi ve bunun üstüne ismi lazım olmayan kişiye bir kamyon gitmesi adalet mi?

“KURGUYSA KURGU 10 FAZLASINI YAPTIK”

Bize her dediklerini yaptırdılar oyunsa oyun, kurguysa kurgu 10 fazlasını yaptık. Biz sadece bu vaadlere inandık ve yaptık, onlar ne yaptı hiçbir şey sadece bizi kullandılar ve hala da diğer insanları kandırmaya devam ediyor! Ve daha birçok şey var ama uğraşacağım… Evet kabul ediyorum, kullandık!”

Kaynak: TELE1