Seçil Erzan ve Semih Kaya mahkemede yüzleşti: Sen bana ‘o para buraya gelecek’ dedin mi demedin mi?

Yayın tarihi: 15 Ocak 2024 Pazartesi 1:05 pm - Güncelleme: 15 Ocak 2024 Pazartesi 9:31 pm

Yüksek kar vaadiyle aralarında futbolcularında olduğu 21 kişiyi dolandırdığı iddiasıyla tutuklu bulunan bankacı Seçil Erzan’ın yargılandığı davada Semih Kaya tanık olarak ifade verdi. Erzan, Kaya’ya ” ‘Mutlaka bu para bana gelecek dedin mi demedin mi?” diye sordu. Kaya “Asla böyle bir ifade kullanmadım” diye cevap verdi. Mahkeme de ara kararını açıkladı.

Aralarında spor dünyasının ünlü isimleri Arda Turan, Emre Belözoğlu, Fernando Muslera ve Selçuk İnan’ın da bulunduğu toplam 21 kişinin dolandırıldığı iddiasıyla 252 yıla kadar hapsi istenen Seçil Erzan ve 6 sanığın yargılandığı davada üçüncü duruşma başladı.

İstanbul 41. Ağır Ceza Mahkemesi’ndeki duruşmaya, tutuklu sanıklar Seçil Erzan ve Ali Yörük getirilirken, tutuksuz sanıklardan Nazlı Can, Asiye Öztürk ve Atilla Yörük de duruşmaya geldi. Müştekiler Mert Zeydanlı, Nuray Şengüler ve Nurettin Gözaçan ile çok sayıda taraf avukatı da duruşmaya katıldı. Davaya basın mensupları da yoğun katılım gösterdi.

SEMİH KAYA DA DURUŞMAYA GELDİ

Duruşmada, Seçil Erzan ve 6 şüpheli mahkemede yer alırken, bazı müştekiler de mahkemede hazır bulundu. Cuma günü ifadesi alınamayan Semih Kaya da duruşmaya geldi. Tutuklu sanıklar Seçil Erzan ile Ali Yörük’ün katıldığı duruşmada futbolcu Semih Kaya tanık olarak dinlendi.

“MASAK RAPORLARI İSPAT İÇİN ŞART”

Duruşma, Seçil Erzan’ın ifadesiyle başlandı. Seçil Erzan yaptığı savunmada, “Ayhan Akman, Metin Taş, Semih Kaya, Süleyman Aslan, Fırat Özdemir benden yüksek faizler aldı. Bunların bulunmasını istiyorum. HTS kayıtları MASAK raporu, banka hareketleri incelensin. HTS eşleşmelerim, gerçek mağdurların oluştuğu tarihlerin kayıtlarını, MASAK kayıtlarını, paraların kaynakları için sizlerden yardım istiyorum. Söylediğim şeylerin ispat edilmesi için şart” diye söze başladı.

“NAZLI CAN, ‘FIRAT’I TANIMIYORUM’ DİYOR”

Erzan şöyle devam etti: “Görüyorum ki; en yakınımda olan Nazlı Can, ‘Ben Fırat’ı tanımıyorum’ diyor. Bunlar mutlaka ortaya çıkmalı. Cuma günü söylediklerimden başka bir şey çıkmayacak. Ben telefonumu her şey ortaya çıksın diye çıkardım.

“HERKES ALDIĞINI SÖYLERSE GERÇEK ORTAYA ÇIKAR”

Kiminle kankaydım, ablaydım ama banka müdürü Seçil Erzan olarak aldım o parayı. Ben Florya’da banka müdürü olarak görev yaptığım için o insanlar parayı verdi. Ben o bankada çalışmasam Selçuk İnan da Semih Kaya da bana o paraları vermezlerdi.

“BAGAJ AÇILDIĞINDA PARA KAPIŞILIYORDU”

Bagaj açıldığında para kapışılıyordu. Canımın kıymeti yok. Bunların bedelini ödüyorum. Her şey ortaya çıksın. Herkes doğruları söylesin; kim aldığını söylerse, gerçekleri ortaya çıkarırız. Bankanın bunu fark etme durumu vardı. Teftiş yapılsaydı Bülent Çeviker, Emre Çolak bankaya gelmeyecekti. Olmayacaktı bunlar.

“TRABZONLU BİR KADIN OLSAYDIM BURADA OLMAZDIM”

Bu para bende değil. Ben Trabzonlu bir kadın olsaydım, arkamda korumalar olsaydı başıma bunlar gelmezdi. 8 Nisan’da benim evime gelip darp ettiler. Batan geminin malları. Bu davada gerçek mağdurlar var. Emre Belözoğlu’nun parası 10 kişiye dağıtıldı.”

Kısa bir ifadesi alınan Seçil Erzan’ın ardından müşteki Nuraş Şengüler ifade vermeye başladı.

“ŞU ANA KADAR 3.5 MİLYON DOLAR ALDIM”

Eski futbolcu Semih Kaya tanık olarak verdiği ifadesinde, 2011 yılında Galatasaray’da oynamaya başladıktan sonra bankanın Florya şubesinde hesabının açıldığını söyleyerek “Seçil Erzan bana saklı bir fon olduğunu söyledi. Avantajlarından bahsetti. Ciddi şekilde iyi getirisi olduğunu ve yatırım fonu olduğunu söyledi. 2022 Nisan ayında özel bankacılıkta bulunan 300 bin dolarımı bu fona yatırdım. Bana Denizbank amblemi bulunan belge verdi. Ben de kendisine bu parayı teslim ettim. Sonrasında yeniden para yatırmamı söyledi. Mayıs ayında kur korumalı mevduat hesabımı 60 gün kala bozdum. Ben de mevduatımı bozup 1.2 milyon euro parayı, Florya Metin Oktay Tesislerinde Seçil Erzan ve Ali Yörük’e teslim ettim. Belgesini de aldım, hepsi elimde mevcuttur” dedi. Seçil Erzan’ın daha sonra bankanın Levent Büyükdere Şubesine tayin edildiğini söylediğini belirten Kaya, “Bana bankada yükseleceğini, genel müdür olacağını söyledi. Bana fırsat fonu açıldığını söyledi. O dönem Çek Cumhuriyetinde forma giyiyordum. Yurt dışında hesabımdan parça parça 2.2 milyon gibi bir rakamı transfer ettim” diye konuştu. Mahkeme Başkanının, “Aldığın para olmadı mı?” sorusuna Kaya, “Teslim aldığım paralar da oldu. Alıp hesabıma yatırıyordum. 3.5 milyona yakın para aldım. Yatırdığımda Seçil Erzan da yanımdaydı” dedi. Bodrum’daki ev almasına ilişkin sorular üzerine Kaya, tüm ödemelerinin belgeli yapıldığını belirterek Erzan’ın ödeme yaptığı iddialarını reddetti.

GPS’Lİ ÇANTAYI ANLATTI

İçerisinde GPS cihazı bulunan çanta sorulunca Semih Kaya, “Kendi hesabıma para yatırmıştım. Kalan boş çantayı Seçil bana ‘Al sen de kalsın’ dedi. Ben de arabamın bagajına koydum. Daha sonra çantanın öttüğünü duydum. Doğal olarak ürktüm. Seçil’i aradım. Durumdan bahsettim. Çantanın Atilla Baltaş’a ait olduğunu öğrendim. Ondan önce Atilla’yı hiç tanımıyordum. Beni arayınca çantayı sorup ‘Şikayetçi olacağım’ dedim. Atilla, Seçil ve ben bir görüşme yaptık. Atilla daha önce arabasından çantasının çalındığını, bu yüzden GPS taktırdığını söyledi. Bana şikayetçi olduğu belgeyi görünce ben de üzerinde durmadım” dedi.

Mahkeme Başkanının “Hiç şüphelenmediniz mi birinizin parası diğerinde çıkıyor, paranın kaynağı konusunda?” sorusuna Semih Kaya, “Hayır, şüphelenmedim” diye cevap verdi.

“İMZALI, KAŞELİ, QR KODLU BELGELER VAR”

“Size hiç Hakan Ateş, Mehmet Aydoğdu fonu dedi mi?” sorusuna ise Kaya, “Hayır. Bu fonu tamamen Semih Kaya adına açıldı ve saklamalı fon diye söyledi” şeklinde cevapladı. “Elinizdeki belgeler bankanın mıydı?” sorusuna da Kaya, “Seçil Erzan imzalı Denizbank kaşeli belgeler var. Hatta bankanın QR kodlu belgeleri vardı” dedi. Semih Kaya, basında Selçuk İnan’ı fona kendisinin soktuğu yönünde iddialar çıkmasına da değinerek cep telefonundan mesajlaşmalarını okuyup bunun doğru olmadığını ifade etti. Avukat Rezan Epözdemir’in “Banka içi yazışmalar var mıydı elinizde?” sorusuna Kaya, “Seçil bana, icra komitesi üyesi Mehmet Aydoğdu ile aralarındaki açık uçlu döviz fonundan 10 milyon dolarlık peyderpey çıkışıyla ilgili maili göndermişti” diyerek o e-maili okudu.

Seçil Erzan’ın evine bir kez gittiğini söyleyen Kaya, “Mart ayında ödeme alamadığımız bir dönemdi. Ödeme çıktığını söyleyerek beni evine çağırdı. O dönem kamptaydım. Çıkamayacağımı düşünüp beni çağırdığını düşünüyorum. Çıktım gittim. 15 dakika kadar evinin önünde konuştuk. Her şeyin düzeleceğini söyleyip beni ikna etmeye çalıştı” dedi. Semih Kaya toplamda 4.1 milyon doları Seçil Erzan’a verdiğini söyledi. Mahkeme başkanının, “Sanık en çok parayı sizin aldığınızı söylüyor” sorusuna Semih Kaya, “Seçil Erzan’ın herhalde matematiğinde bir problem var çünkü kesinlikle fazla almadım. Kendisi tarafından sürekli bir kurgu planlanılıyor, cezaevindeyken benim taksitlerimi mi ödedi?” dedi.

“SEÇİL’E BASKI YAPMADIM”

Seçil Erzan’ın avukatı tarafından, “Paranızı almak için mi baskı yaptınız?” sorusu üzerine Semih Kaya, “Baskı yapmadım” dedi. Avukatın ısrarlı soruları sonrası Semih Kaya, “İlk duruşmada benim Seçil Erzan’ı tehdit ettiğim, şiddet uyguladığım söylendi. Avukat hanım televizyonda da bunları söyledi. Ancak Cuma günü yapılan duruşmada Seçil Erzan bunları yapmadığımı söyledi” dedi.i.

SEÇİL ERZAN ARAYA GİRDİ

Semih Kaya tanık olarak ifade verirken Seçil Erzan araya girerek “Sadece bana Semih’in şu cümleyi kurup kurduğunu söylemesini istiyorum. Bu para bana gelmek zorunda ne olursa olsun bunu kabul etmiyorum. Mutlaka bu para bana gelecek dedi mi demedi mi” ifadelerini kullandı.

“SEÇİL KİM Kİ BANA EV ALDIRACAK”

Semih Kaya buna cevap olarak “Söylemedim. Ben 10 yıldır burada futbol oynadım. Benim yaptığım sözleşmelere bakıldığında bu anlaşılacaktır. Seçil Erzan kimdir ki bana ev aldıracak. Asla böyle bir ifade kullanmadım” dedi.

AVUKAT CANDAŞ GÜROL: OCAK AYINDA HER ŞEY ALT ÜSTÜ OLDU

Semih Kaya’dan sonra duruşmada, Seçil Erzan’ın eski nişanlısı Avukat Candaş Gürol da tanık olarak ifade verdi. Candaş Gürol, “Seçil, etrafında sevilen başarılı bir kadındı. Ailesiyle de tanışmıştım. Bankaya yeni atanmıştı. İyi bir müdür olarak sevilen bir isimdi. Mutluyduk. Herhangi bir sorunumuz yoktu. Yürüyüşe çıkıyorduk. Aralık ayının sonlarında görüşemez olduk. Telefonu sürekli çevrimiçiydi.

“GİZLİ TELEFON GÖRÜŞMELERİ BAŞLADI”

Açıkçası beni aldattığını düşünüyordum. Bu streslerden dolayı aramız bozuktu. Seçil’le duygusal bir ilişkimiz vardı. Ama geçen yıl bu zamanlar yani, aralık sonu ocak başında her şey alt üst oldu. Gizli telefon görüşmeleri başladı. Görüşemez olduk. Açıkçası beni aldattığını düşündüm ve sonunda ayrılık noktasına geldik. Her şey iyi giderken bu hale geldiğimiz için çok kızgındım.

“RAHATSIZ OLDUM AMA KIRAMADIM”

İbrahim Çağlar hem müvekkilim hem eski dostum. İbrahim Abi, bir gün beni ofisine çağırdı, yurtdışındaki parasını Seçil Erzan’ın özel fonuna yatırmak istediğini söyledi ve 3 milyon dolar parayı benim üstümden getirmek istedi. Rahatsız oldum elbette ama kıramadım. Para geldiğinde İbrahim Abi cenaze için şehir dışındaydı. Seçil aradı, parayı benim götürmemi rica etti. Son derece rahatsız oldum inanın ama götürdüm. Olay bundan ibarettir.

“FATİH TERİM’LE KONUŞTUK”

Avukat Candaş Gürol’un bu ifadesinin ardından Mahkeme Başkanı sorular sordu. Mahkeme Başkanı ile Avukat Gürol arasında yapılan diyalog şöyle oldu:

Mahkeme Başkanı: İfadenizde avukatı olduğunuz halde bu olaylardan habersiz olmanız nedeniyle Fatih Terim’e kırgın olduğunuzu söylemişsiniz.

Av. Candaş Gürol: Fazla duygusal konuşmuşum. Fatih Hoca’yla da konuştuk. Kendisinin de mağdur olduğunu anlattı.

Mahkeme Başkanı: Fatih Terim size fondan bahsetti mi?

Av. Candaş Gürol: Yok hayır, sadece bankaya para yatırdığını söyledi.

“FATİH HOCA ‘BİR KIZIMIZ VAR, İYİDİR, YEMEĞE ÇIKART’ DEDİ”

Seçil Erzan ile tanışmasına Fatih Terim’in vesile olup olmadığı sorulan Gürol, “Tabi ki kolumdan tutup da tanıştırma olmadı ama Fatih hoca vesile oldu. Bir kızımız var, iyidir, yemeğe çıkart’ dedi” ifadelerini kullandı.

“SEÇİL’İN BÖYLE BİR İŞİN İÇİNDE OLMASI HAYAL GÜCÜMÜN DE ÖTESİNDEYDİ”

Gürol ifadesinin devamında, “Fon ibaresini duyuyordum, ‘bankanın müşterilerine banka içinde yüksek getirili bir yatırım aracı var’ demişti. Ben kimler var kimler yok sormadım ama fon, banka ibaresi ve yöneticilerinin ibaresini duydum. Seçil’in böyle bir işin içinde olması hayal gücümün de ötesindeydi. Bu durumu 1 kere sorarsınız, 10 kere sorarsınız, 100 kere sorarsınız. Ben bininciyi soramadım. Bir sürü insan vardır, kamera vardır, demek ki illegal bir şey yok ortada dedim” diye konuştu. Ayrıca Gürol ifade verdiği sırada sorulan soru üzerine “Buse hanım ve eşi elden verdik deyince ben Fatih hocanın da bildiğini düşünmüştüm” dedi.

“SEÇİL’İN SAÇINI ÇEKTİM”

Seçil Erzan’ın kuzeni Merve Yılmaz, tanık olarak verdiği ifadesinde, “Biz parayı verdik. Bankada kendimize ait bir özel bankacılık hesabımız olduğunu zannediyorduk. Daha sonra Seçil o hesabın bize ait olmadığını söyledi. Fatih Terim ve futbolcuların dahil olduğu fon olarak biliyordum. 14 Mart’ta diğer banka çalışanlarının da duyabileceği şekilde bir tartışma oldu. Yıllardır bizi kandırdığını öğrendiğimde bankaya gittim. Seçilin odasına girdim, Seçil beni görünce irkildi ve Seçil’in saçını çektim” dedi.

“SEÇİL’İN ÖZENDİĞİ HER ŞEYE ZATEN SAHİPTİM”

Seçil Erzan’ın avukatının sorusu üzerine Merve Yılmaz, “Ben varlıklı bir ailede doğdum. Seçil’in özendiği her şeye ben zaten sahiptim. Böyle bir şey yapmaya ihtiyacım yoktu. Ben sadece annem ve babamın parasıyla işlem yaptım. Ama Seçil bana fonda açık olduğunu ve para girmemiz gerektiğini söylüyordu. Ben de eniştemden borç alarak Seçil’e verdim” ifadelerini kullandı.

“SEÇİL’E KUŞKUSUZ GÜVENDİM”

Tanın Yılmaz, tanıklık beyanına herkese iyi seneler dileyerek başladı. Kimya mühendisi olduğunu söyleyen Tanın Yılmaz, “Ben Seçil’e kuşkusuz güvendim. Denizbank’ın Florya şubesine hesap açtırmamla Seçil ile olan ilişkim başladı. Ben Seçil Erzan’a kendi özel bankacılık hesabı açmasını istedim ve hesaba yatırması için para verdim. Özel bankacılıktan yararlanabilmek için yeterli bilgim yoktu. Bu yüzden Seçil’e veriyordum parayı. Seçil o zaman Florya şubede görevliydi. Özel bankacılık hesabımız Güneşli şubede olduğu için yakın diye Seçil’e veriyordum. Özel bankacılık hesapları mobil bankacılıktan gözükmüyor bildiğim kadarıyla. Hesaptaki parama mobil bankacılıktan hiç bakmadım. Sorgulamadım” dedi.

“SEÇİL’DE BİTMEK BİLMEYEN BİR PARA TALEBİ VARDI”

Tanın Yılmaz devamında ise, “2012 yılından itibaren ben Seçil Erzan’a 1 milyon 800 bin dolar verdim. 500 bin dolar aldım. Hala 1 milyon 265 bin dolar alacağımız var. Eşimle benim hesabım farklıydı. Bu olayda anormallik olduğunu ilk kez 2023 Ocak ortası fark ettim. Seçil’de bitmek bilmeyen bir para talebi vardı. Depremin olduğu 6 şubat sabahında bile benden para istedi. Fon olayını da, Seçil 8 Mart’ta eşim Merve Yılmaz’a fonu söylüyor. Futbolcular ve Fatih Terim’in bu fonda olduğunu söylüyor. Ben bunu 14 Mart tarihinde öğrendim” diye konuştu.

“HADDİNİZİ AŞMAYA BAŞLADINIZ”

Seçil Erzan’ın avukatı, Tanın Yılmaz’a nasıl para kazandığını sorunca, Tanın Yılmaz sinirlenerek, “Yaptığım ticaretten kazandım bu nasıl hadsizlik. Artık haddinizi aşmaya başladınız” diyerek tepki gösterdi. Mahkeme ise 15 dakikalık ara verdi. Rezan Epözdemir ise mahkeme başkanına bağırarak, “Kimse mahkeme salonumda meslektaşımıza hakaret edemez. Tanık, meslektaşımıza hadsiz diyor, sesinizi açıp tek kelime etmiyorsunuz” dedi.

“İKNA İÇİN ÜST DÜZEY YÖNETİCİDEN MESAJ”

Semih Kaya, mahkemedeki tanıklık ifadesinde ayrıca Seçil Erzan’ın kendisini ikna etmek için Denizbank’ın üst düzey yöneticisi Mehmet Aydoğdu ile arasında geçtiğini söylediği maili de gösterdiğini iddia etti.

Semih Kaya, Mehmet Aydoğdu’nun Seçil Erzan’a, “Seçil selam, detay anlattığım üzere … SK açık uçlu fonumuzda nominalin 10.000.000 USD yasal süreyi beklemeden maksimum 1 ay içerisinde peyderpey çıkışının yapılıp muhasebeleşmesi uygundur. Saygılarımla M.A” şeklinde mail gönderdiğini, bu maildeki SK kısaltmasının da kendi isim ve soy isminin kısaltması olduğunu söyledi. Mahkeme başkanı, iddiaya konu mail görselinin çıktısının alınarak dosyaya konmasını istedi.

“MAİL SAHTE. SUÇ DUYURUSU YAPILACAK”

Öte yandan Denizbank yetkilileri, bu e-postanın gerçeği yansıtmadığını söylenerek, söz konusu mail ile ilgili konunun muhatapları hakkında suç duyurusında bulunacaklarını belirtti.

“ÖZEL BİR FONDAN BAHSETTİ”

Semih Kaya’nın menajeri Fırat Özdemir, mahkemedeki tanık ifadesinde, 2008’den beri Seçil Erzan’ın müşterisi olduğunu belirterek, Erzan’ın, 2022’in Aralık ayında kendisini aradığını ve bankaya davet ettiğini söyledi.

Seçil Erzan’ın kendisine özel bir fondan bahsettiğini ve bu fona sadece kendi müşterilerini sokmak istediğini söyleyen Özdemir, Erzan’ın Hakan Ateş ile Mehmet Aydoğdu gibi isimlerin de bu fonda olduklarını söylediğini iddia etti.

“TOPLAMDA 1 MİLYON 14 BİN DOLAR ZARARIM VAR”

Toplamda 3 sefer olmak üzere toplamda 3 milyon 400 bin dolar verdiğini söyleyen Özdemir, 10 gün sonra bu parayı 4 milyona tamamlamasını söylediğini belirtti. Fırat Özdemir, Erzan’ın kendi evine gittiğini ve parayı evinde teslim ettiğini anlattı. Ocak ayı başında kendisine bir ödeme yaptığını söyleyen Özdemir, Ocak ayının sonunda ise 1 milyon 400 bin dolar daha ödeme yaptığını söyledi.

Toplam zararının 1 milyon 14 bin dolar olduğunu belirten Özdemir, “Seçil Erzan demek Denizbank demekti. Sadece Seçil’in şahsına değil Denizbank’a güveniyorduk. Seçil benden borç istemişti ertesi gün geri verdi. Bunu güvenimi sağlamak için yaptığını düşünüyorum” diye konuştu.

“FIRAT’A SÜRPRİZ YAPMAK İSTEDİM”

Tanık ifadelerinden sonra mahkeme tekrar sanıklara söz verdi. Seçil Erzan, tanık anlatımlarından sonra söz alarak şunları söyledi:

“Herkese borcum varmış, ‘biz 6 aydır Seçil’den haber alamıyoruz’ demişler. Fazla para aldı dediğim herkes ,Fırat Özdemir ile tanışmam da Semih Kaya bana dedi ki, ‘Fırat benimle çok ilgilendi bana çok iyiliği oldu. Onu getirsem değerlendirir misin’ dedi. Hatta ‘ben zaten araba alacağım, araba parası alıp veriyim’ dedi. Fırat’a ben sürpriz yapmak için çağırdım. ‘Al bu parayı sana veriyorum’ dedim. Paraları aldığım tarihlerdeki kamera kayıtları, HTS kayıtları çıkarsa maddi gerçek ortaya çıkar zaten.

“ATİLLA BALTAŞ BENİ BORÇ BATAĞINA DÜŞÜRDÜ”

Atilla Baltaş ile diğerleri beni bu borç batağına düşürdü. Üzerimde sigara söndürmeye çalıştılar. 8 Mart akşamı dedim ki ‘ben yanlış yaptım. Size fon dedim ama değil’ dedim. 8 Mart akşamı her şeyi detaylı anlatamadım. ‘Yanlış bir şey yaptım, dedim, Tanın ve Merve’den destek bekledim. Kolumdan saat alındı evet. Kimseyi dolandırmak gibi bir amacım yoktu. Bu parayı nasıl çıkaracağız, birlikte çıkaralım. Benim bu hayatı yaşamam için arkamda 10 tane korumam olmalıydı. Silahlarım olmalıydı. Kurtarmaya çalışırken tefecilerin elinde kaldım. Kapanın elinde kalıyordu. Bagajı açıp paraları alıyorlardı.

Bölge müdürüm beni bir gün çağırdı, son bir hafta çalışamıyordum. Levent’e geçtikten sonra bunlarla uğraşmaktan işimle ilgilenemiyordum. Ayhan Akman gece 12’de 1’de arıyordu. Sabahın 5’inde Arda arıyordu.

“İYİ BİR İNSANDIM”

Ben Candaş’ı mağdur ettim. Ben iyi bir insandım. Herkes bana yardım etsin, birlikte bulalım. Annemin bana ihtiyacı var. Beni kapatın, camları kapıları kapatın ama annemin yanında olayım.

“ERTESİ GÜN TEFTİŞ GELSEYDİ…”

Bankadan 33 milyon kredi kullandırıyorum, ertesi gün teftiş gelseydi o paralar gitmeyecekti. Ben zaten banka çözecek sanıyordum. Son güne kadar ‘çözeceksiniz değil mi’ dedim. Herkese yazdım, ‘kim ne kadar fazla aldıysa söylesin’ dedim ama herkese ben borçlu çıktım. Nasıl ispat edeceğiz.”

ADLİ KONTROL TALEBİ

Seçil Erzan’ın avukatı Nazlı Nadide Karaaslan, mahkemeye bazı isimler vererek, bunların tanık olarak mahkemeye çağırılmalarını talep etti.

Avukat Karaaslan, müvekkilinin iyi niyetli biri olduğunu ve mağdur olduğunu söyleyerek, adli kontrol şartıyla tahliye edilmesini istedi. Ali Yörük’ün avukatı da müvekkilinin tahliyesini talep etti.

DURUŞMA ERTELENDİ

Ara kararını açıklayan mahkeme tutuklu sanıklar Seçil Erzan ve Ali Yörük’ün tutukluluklarının devamına karar verildi. Mahkeme, müştekiler Emre Belözoğlu, Selçuk İnan, Fernando Muslera ve Arda Turan’ın bir sonraki celse hazır edilmeleri için son kez süre verilmesine aksi takdirde haklarında zorla getirilme kararı çıkarılmasını karara bağladı. Duruşma,  8 Mart 2024 tarihine ertelendi.

Seçil Erzan’dan gözyaşlı savunma: Fatih Terim Fonu tutanaklara girdi

Buse Terim “Babamla para konuşmam” dedi! Fatih Terim’in attığı mesajlar ortaya çıktı

Kaynak: TELE1