Seçil Erzan davasında BDDK devreye girdi: Mesajlar incelenecek

Yayın tarihi: 27 Mart 2024 Çarşamba 3:50 pm - Güncelleme: 27 Mart 2024 Çarşamba 3:57 pm

BDDK, bankacı Seçil Erzan‘ın dolandırıcılık davasında soruşturmada yer alan Denizbank yetkilileriyle yapılan mesajlaşma ve telefon kayıtlarını kendilerine ibraz edilmesini istedi.

Yüksek kar vaadiyle aralarında ünlü futbolcuların da olduğu çok sayıda kişiyi dolandıran Denizbank Şube Müdürü Seçil Erzan’ın yargılandığı davaya Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) yeniden dahil oldu.

Daha önce hazırlanan raporda Fatih Terim Fonu adıyla toplanan paranın banka kayıtlarına girmediği, Erzan’ın bunları nerede kullandığının da saptanamadığı belirtilmişti. Ayrıca yapılan incelemelerde, paraların farklı hesaplardan yatırılması ve elden nakit ödemeler nedeniyle tam tutarın belirlenmesinin zorluklarına değinilmişti.

OdaTV’den Oğuz Ok’un haberine göre, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığına gönderilen yazıda BDDK, dava sürecinde ortaya çıkan bilgi ve belgeler ile iddialar nedeniyle yeni bir inceleme yapılması gerektiğine hükmetti.

Daha önce olayların yaşandığı banka şubesinin kamera kayıtlarını isteyen BDDK, Seçil Erzan’ın Denizbank yetkilileriyle yaptığı mesajlaşma ve telefon kayıtlarının ibraz edilmesini istedi.

Seçil Erzan davasında adları geçiyordu! Fatih Terim’in kızı Buse boşandı

Kaynak: alinti