Seçil Erzan davasında adları geçiyordu! Fatih Terim’in kızı Buse boşandı

Yayın tarihi: 26 Mart 2024 Salı 11:28 am - Güncelleme: 26 Mart 2024 Salı 2:13 pm

Yüksek kar vaadi ile ünlü futbolcuların dolandırıldığı Seçil Erzan davasında isimleri geçen Emre Belözoğlu’nun kuzeni Volkan Bahçekapılı ve Fatih Terim’in kızı Buse Terim bugün tek celsede boşandı.

Son dönemde Seçil Erzan’ın dolandırıcılık davasıyla gündem olan teknik direktör Fatih Terim’in kızı sosyal medya fenomeni Buse Terim ve eski futbolcu Emre Belözoğlu’nun kuzeni iş insanı Volkan Bahçekapılı bugün görülecek dava ile boşandı.

2014 yılında evlenen çiftin iki kız çocuğu bulunuyor. NTV’nin haberine göre, ikili, 10 yıllık evliliğin ardından geçtiğimiz aylarda birbirlerini sosyal medya hesaplarından takip etmeyi bırakmıştı. Bu hamlenin ardından ayrılacakları iddia edilen Terim ile Bahçekapılı, aşklarına bir şans daha vermişti. İkinci şanslarında da ilişkilerini yürütemeyen ikilinin, 10 yıllık evliliklerini anlaşmalı olarak sona erdirdi.

Buse Terim “Babamla para konuşmam” dedi! Fatih Terim’in attığı mesajlar ortaya çıktı

Buse Terim’in ‘evlilik birliğinin temelinden sarsılması’ gerekçesiyle açtığı anlaşmalı boşanma davası bugün saat 10.15’te İstanbul 3. Aile Mahkemesi’nde görüldü.

DAVAYA YAYIN YASAĞI

Buse Terim ile Volkan Bahçekapılı’nın, boşanma davaları için yayın yasağı kararı da aldırdığı da öğrenildi. Çift anlaşmalı olarak tek celsede boşandı.

İKİSİ DE ‘SEÇİL ERZAN’ MAĞDURU

Çift son dönemde Seçil Erzan davası ile gündem olurken eski futbolcu Emre Belözoğlu fondan kuzeni Volkan Bahçekapılı sayesinde haberdar olduğunu söylemişti. Olayda sadece Emre Belözoğlu’nun gönderdiği paralarda aracı olduğu görülen teknik direktör Fatih Terim’in damadı Volkan Bahçekapılı’nın Erzan’a attığı mesajlar dikkat çekmişti. Seçil Erzan’ın Terim ailesi ile yakın ilişkisi bilinirken Buse Terim de verdiği ifadede Erzan’a 190 bin dolar verdiğini anlatmıştı.

Fon dolandırıcılığı davasında Seçil Erzan’la yüzleştiler! İşte Muslera, Emre ve Arda’nın ifadeleri

Kaynak: NTV