Şebnem Bursalı bir emeklinin maaşını ıstakoza vermiş!

Yayın tarihi: 15 Nisan 2024 Pazartesi 2:00 pm - Güncelleme: 15 Nisan 2024 Pazartesi 2:02 pm

Gürsel Tekin, AKP’li Bursalı’nın ıstakoz paylaşımıyla gündeme gelen Monako Yat Kulübü’yle ilgili bilgileri paylaştı. Hurşit Güneş de Tekin’in paylaşımına yorumda bulunarak ödenen hesabın daha fazla olduğunu belirtti. Güneş, “Bir ıstakoz bir kilodan aşağı olmayacağına göre, 240 eurodan aşağı ödeme olmaz. Yani ortaya gelecek ıstakoz için neredeyse bir emekli maaşından aşağı ödeme olanaksız” dedi.

AKP İzmir Milletvekili Şebnem Bursalı‘nın Monako’dan paylaştığı ıstakoz yemeği fotoğrafı gündemdeki yerini korumaya devam ediyor.

Eski CHP Genel Sekreteri ve İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, sosyal medya platformu X hesabından yaptığı paylaşımda, Bursalı’nın ıstakoz paylaşımıyla gündeme gelen Monako Yat Kulübü’yle ilgili bilgileri paylaştı.

Tekin, söz konusu paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

“Monako Yat Kulübü’nün şifreleri

Kulübün 2 bin 500 üyesi var. Üyeleri tek tek Prens II. Albert seçiyor. Prens II. Albert Monako hükümdarı ve meşhur Grace Kelly’nin oğlu.

Restaurant katı şekilde üyelere özel. Üyeler misafir getirebiliyor. Menüde Istakoz tabağı 2 bin 72 lira. 60 euro.

Kulübün üyeleri arasında Bourbon – İki Sicilya hanedanından Charles, İsveç konsolosu ve Monako Kralı danışmanı Patricia Husson, bir çok siyasetçi, iş insanı, sporcu ve sanatçı var.

Kulüp gizliliğe çok önem veriyor. Özel bir törenle üyeleri kabul ediyor. Kulüp üyeleri ve hayatı hakkında kısıtlı paylaşımda bulunuyor.

AKPlilerin faturasını neticede millet ödüyorsa, milletin neye para ödediğini bilmeye de hakkı vardır diye araştırdım, dostlarıma sordum, paylaştım.”

Tekin’in paylaşımına yorum yapan eski CHP Genel Başkan Yardımcılarından Hurşit Güneş, “Gürsel Başkan, o menüde ıstakozun 250 gramı 60 Euro. Bir ıstakoz bir kilodan aşağı olmayacağına göre, 240 Euro’dan aşağı ödeme olmaz. Yani ortaya gelecek ıstakoz için neredeyse bir emekli maaşından aşağı ödeme olanaksız” dedi.

 

Kaynak: HABER MERKEZİ