CZN Burak’tan ‘Yürüyen Adam Neşet Turan senin yüzünden öldü’ yorumuna sert yanıt

Yayın tarihi: 1 Mayıs 2024 Çarşamba 4:36 pm - Güncelleme: 1 Mayıs 2024 Çarşamba 4:36 pm

CZN Burak olarak bilinen ünlü şef Burak Özdemir ile görüşebilmek için Kayseri’den İstanbul’a yürürken Aksaray’da kamyon çarpması sonucu hayatını kaybeden Neşet Turan ile ilgili gelen yoruma CZN Burak, sert tepki gösterdi.

Kayseri’den İstanbul’a sosyal medya fenomeni CZN Burak ile tanışmak için yürüyerek gelen Neşet Turan, geçen hafta Kayseri’den 2 arkadaşı ile yola çıkmıştı. Turan, 28 Nisan’da saat 20.30 sıralarında Aksaray-Ankara kara yolu Sapmaz köyü yakınlarında sosyal medyadan canlı yayın açmıştı. Bir yandan yürüyüp, bir yandan da yayın yapan Turan’a, kamyon çarptı.

‘SENİN YÜZÜNDEN ÖLDÜ’ YORUMUNA SERT ÇIKTI

Yaşananların ardından CZN Burak, sosyal medyadan kendisine gelen bir yoruma ateş püskürdü. Bir takipçisinin, “Neşet Turan senin yüzünden öldü” mesajına, şöyle yanıt verdi:

Herkese merhabalar. Değerli arkadaşlar; ben Neşet ağabeyi, ‘Yürüyen Adamlar’ı rahmetli olduktan sonra gördüm. Rahmetli olmadan önce hiçbir videosunu, ya da bizim oraya yürüyerek geldiğini görmedim, bilmiyordum. ‘Benim yanıma yürüyerek gelin’ demedim, ‘yürüyün’ demedim. Böyle hainlerin, namussuzların yorumlarını gördükçe gerçekten çok utanıyorum artık!

“TABİİ Kİ AİLEYE TAZİYEYE GİDECEĞİZ”

“Bakın, rahmetli olduğunu gördükten sonra hemen kardeşine ulaştık ve geleceğimiz söyledik. Çünkü yarın Ürdün’de açılışım var, açılışıma gitmek zorundayım, bu benim işim, iptal edemedim. Ama tabii ki aileye taziyeye gideceğiz. Ya bu nasıl bir yorumdur? Sen nasıl insansın? Sen kaç yaşındasın? Ben seni savcılığa vereceğim şimdi zaten ama, azıcık insan olun insan!”

5 yıla kadar hapsi talep edilen CZN Burak: Babam bana gerekli izinleri aldığını söylemişti

Kaynak: HABER MERKEZİ