Şarkıcıyı kızının önünde öldürdü: ‘Pişmanım’ dedi, indirim aldı

Yayın tarihi: 18 Şubat 2024 Pazar 2:42 pm - Güncelleme: 18 Şubat 2024 Pazar 2:43 pm

Bursa‘da şarkıcılık yapan Nurcan İnan’ı kızının önünde öldüren İzzet Akdeniz’e verilen ağırlaştırılmış müebbet cezası pişman olduğunu söylediği için indirildi.

Bursa’da İzzet Akdeniz,  23 Ocak 2023’te bir gece kulübünde şarkıcı olarak çalışan Nurcan İnan’ı, 20 yaşındaki kızı Yağmur M.’nin gözü önünde sokak ortasında silahla öldürdü. Olay yerinden kaçan İzzet Akdeniz, yakalanarak gözaltına alındı ve tutuklandı.

Akdeniz polisteki ifadesinde ‘platonik aşık’ olduğunu ve kıskandığı için cinayeti işlediğini itiraf etti. Bursa 7. Ağır Ceza Mahkemesi’nde yargılanan Akdeniz, korkutmak için yere ateş ettiğini ileri sürerek “Nasıl oldu bilmiyorum, bir anda patlayan silahımla onu istemeyerek vurmuşum” ifadesini kullandı.

‘PİŞMANIM’ DEDİ İNDİRİMİ KAPTI

Nurcan İnan’ın kızı Yağmur M. ise İzzet Akdeniz’in annesini rahatsız ettiğini anlatarak olay anında kafasına ateş ettiğini belirtti. Karar duruşmasında söz alan İzzet Akdeniz “Rahmetlinin ailesinden özür diliyorum. Pişmanım” dedi.

Mahkeme heyeti pişman olduğunu söylediği için İzzet Akdeniz’in cezasında takdiri indirim uyguladı ve ağırlaştırılmış müebbet olan hapis cezasını müebbet hapis cezasına düşürdü.

Bursa’da meydan savaşı! İki aile palalarla birbirine saldırdı

Kaynak: DHA