Sarıgül’den ‘Süper Kupa’ önerisi! “Arabistan’a değil Erzincan’a gelsinler”

Yayın tarihi: 17 Ekim 2023 Salı 9:58 am - Güncelleme: 17 Ekim 2023 Salı 10:14 am

CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül, Fenerbahçe ile Galatasaray arasındaki Süper Kupa finalinin Suudi Arabistan’da oynanacak olmasına tepki gösterdi. Ayrıca Sarıgül şehir önerisinde de bulundu.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Erzincan milletvekili Mustafa Sarıgül’den ilginç bir çıkış daha geldi. Her konuyu memleketi Erzincan’a bağlamasıyla gündeme gelen Sarıgül, bu kez spor camiasında oldukça konuşulan ve eleştirilere konu olan Süper Kupa finalinin oynanacağı yer hakkındaki tartışmalara dahil oldu.

Süper Kupa finali Riyad’da oynanacak iddiası!

Sosyal medya hesaplarından konuya ilişkin açıklama yaptığı anları yayınlanan Mustafa Sarıgül, tarafları Erzincan’a davet etti. Süper Kupa finalinin Arabistan’da oynanmasını eleştiren Sarıgül, “Arabistan’a değil Erzincan’a gelsinler, ayıptır!” dedi.

Süper Lig’in son şampiyonu Galatasaray ile Ziraat Türkiye Kupası’nın son şampiyonu Fenerbahçe arasındaki TFF Süper Kupa Finali’nin 30 Aralık tarihinde Suudi Arabistan’da oynanması planlanıyor.

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, Suudi Arabistan’la henüz bir anlaşma sağlanmadığını belirtmiş ve finalin Suudi Arabistan’da oynanmasının Türk futbolunun marka değerini arttıracağı iddiasında bulunmuştu.

Mustafa Sarıgül, Canan Kaftancıoğlu’nu kutladı

Mehmet Büyükekşi: Suudi Arabistan’daki final Türk futbolunun marka değerine katkı sağlayacak