Samsung, Pokemon temalı ürünleriyle hayranlarını hedef almaya devam ediyor

Yayın tarihi: 30 Haziran 2023 Cuma 9:00 am - Güncelleme: 29 Haziran 2023 Perşembe 12:57 pm

 Samsung, Pokémon temalı ürünlerini tüketicilere sunmaktan geri durmuyor. Geçen yıl, firma Galaxy Z Flip3 Pokémon Edition telefonunu tanıttı ve stoklarının dakikalar içinde tükenmesi markanın bu yönde hamleler yapmasının sebeplerinden biri oldu.

Galaxy Buds 2’nin Poké Topu şeklinde tasarlanan versiyonunu da tüketicilere sunmuştu. Şimdi ise daha geniş bir çeşitlilik sunmayı amaçlayan Samsung, Jigglypuff, Ditto ve Snorlax temalarına sahip üç yeni Galaxy Buds 2 kılıfını tanıttı.

 

Galaxy Buds 2’nin Pokemon temalı paketi, Güney Kore’de tüketicilere sunuldu. Normal Galaxy Buds 2 kılıfı 129.000 KRW (yaklaşık 98.99 $) fiyat etiketiyle satışa çıkarken, Galaxy Buds 2 Pro Pokemon Paketi’nin fiyatı 199.000 KRW (yaklaşık 152 $) oldu. Bu paketlerin her biri, Ditto, Jigglypuff ve Snorlax gibi popüler Pokemon karakterlerinin tasarımlarını taşıyor.

 

Pokémon

Bu yeni kılıflar şimdilik sadece Güney Kore’de satın alınabilirken, ilgilenen tüketiciler G Market üzerinden temin edebilirler. Ek olarak, Galaxy Buds 2 ve Galaxy Buds 2 Pro’nun Ditto ve Snorlax versiyonları, 29 Haziran’da kapılarını açacak olan Samsung Gangnam mağazasında da satışa sunulacak.

İlginizi çekebilir: Samsung Pokémon temalı Galaxy Buds çok dikkat çekti

 

Samsung’un Pokémon temalı ürünler piyasaya sürmesi sıkça görülen bir durum. Bu yılın başlarında, Koreli dev Galaxy Z Flip4 için bir kılıf ve Galaxy Watch5 için saat kayışlarını tüketicilere sunmuştu. Bu özel ürünlerin hızlı bir şekilde tükenmesi, Samsung’un bu tür ürünleri piyasaya sürmeyi devam ettirmesi için önemli bir motivasyon. Gelecekte markanın, bu ürünlerin global pazardaki bulunabilirliğini artırmayı planladığı düşünülüyor.

Bir hatırlatma olarak belirtelim ki, Samsung’un Galaxy Z Fold 5 ve Galaxy Z Flip 5‘leri önümüzdeki ay düzenlenecek olan Unpacked etkinliği sırasında tüketicilere sunmayı planladığı biliniyor. Ayrıca, firma katlanabilir cihazların yanı sıra yeni Galaxy Watch 6 serisi, Galaxy Tab S9 serisi ve Galaxy Buds 3’ü de tüketicilerin beğenisine sunabilir. Samsung Pokemon ürünleri ile yola devam kararı aldı.

Diablo IV server saldırıları ile karşı karşıya