Sakarya’da iğrenç olay! Fabrika işçisinin et diye ısırdığı parça fare çıktı

Yayın tarihi: 15 Kasım 2023 Çarşamba 7:36 am - Güncelleme: 15 Kasım 2023 Çarşamba 7:36 am

Sakarya’da bir fabrikada yoğurtlu ıspanak yiyen bir işçi, yemeğinde et olduğunu sanıp lokmasını ağzına attı fakat, kuyruğu fark edince bunu bir fare olduğunu anladı. İddialara göre fabrika yönetimi yaşananların dışarıya sızmaması için işçileri tehdit etti.

Sakarya Medyabar’ın haberine göre, olay kentteki bir fabrikada meydana geldi. İsmi öğrenilemeyen bir işçi, yemekhanede yoğurtlu ıspanak yemeğini yerken, tabağa daldırdığı kaşığı ağzına götürdüğünde lokmasının et parçası olduğunu zannetti.

ET DEĞİL FAREYMİŞ

Yoğurtlu ıspanakta etin olmasına şaşırırken lokmasını çiğneyen işçi, çiğnedikçe ağzında büyüyen ve bir türlü yiyemediği eti tükürünce kuyruğu gördü ve fare olduğunu anladı. İşçi ve yanındaki arkadaşlarının tepkisiyle yemekhane bir anda hareketlendi. Yüzlerce işçi tabakta bulunan ve bir kısmı parçalanmış haldeki farenin fotoğraflarını çekerken tepkilerini gösterdi.

Esenyurt’ta fare istilası!

İŞÇİLERE TEHDİT

İddiaya göre fabrika yöneticileri olayla ilgili dışarıya herhangi bir bilgi, fotoğraf ya da görüntü çıkmaması için sert uyarılarda bulunurken; işçilerin yaklaşık 4 yıldır hizmet veren yemek şirketiyle ilgili daha önce de bazı şikâyetlerinin olduğu ancak fabrikanın bunu dikkate almadığı öne sürüldü.