Esenyurt’ta fare istilası!

Yayın tarihi: 6 Ekim 2023 Cuma 12:32 pm - Güncelleme: 6 Ekim 2023 Cuma 5:22 pm

Esenyurt ilçesinde ilginç bir görüntü ortaya çıktı. Boş bir arsada onlarca lağım faresi görenleri şaşırttı. Esenyurt Belediyesi, bölgenin ilaçlandığını ve olumsuz bir durum kalmadığını belirtti.

İstanbul’un Esenyurt ilçesini lağım fareleri istila etti. Esenyurt Son Dakika isimli sayfada yer alan videoda Barbaros Hayrettin Paşa Mahallesinde bulunan boş bir arsada onlarca fare görüldü. Sosyal medyada yayılan görüntüler tepki topladı.

Esenyurt Belediyesi, farelerin yapımı süren parktaki kazı sırasında ortaya çıktığını ve bölgede yapılan ilaçlamayla herhangi bir olumsuz durum kalmadığı belirtti.

BELEDİYEDEN AÇIKLAMA: OLUMUSUZ DURUM KALMAMIŞTIR

Esenyurt Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, “Barbaros Hayrettin Paşa Mahallemizde yapımı süren parktaki kazı sırasında yer altında yuva yapan farelerin yüzeye çıktığı görüntüler sosyal medyaya yansımıştır. Bu durum üzerine Veteriner İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz, kazı bölgesine geçerek ilaçlama çalışması gerçekleştirmiştir. Söz konusu yerde herhangi bir olumsuz durum kalmamıştır. Halk ve çevre sağlığı için ilçemizin dört bir yanında ilaçlama çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz” ifadelerine yer yerildi.

 

Esenyurt’ta ortalık birbirine girdi! Halay başı olmak için kavga ettiler