Şahsiyet’in ikinci sezonu ilk kez Hollywood’da gösterilecek!

Yayın tarihi: 5 Kasım 2023 Pazar 4:56 pm - Güncelleme: 5 Kasım 2023 Pazar 4:56 pm

Emmy’de Haluk Bilginer’e en iyi erkek oyuncu ödülünü getiren Şahsiyet dizisinin ikinci sezonunu 13 Kasım’da GAİN’de yayınlanacak. Şahsiyet , ilk kez ‘Hollywood Türk Film ve Drama Günleri’nde gösterilecek.

GAİN’in ana sponsorlarından biri olduğu Hollywood Türk Film ve Drama Günleri, Sony Stüdyoları’nın ev sahipliğinde başladı. Etkinliğin ikinci gününde 47. Uluslararası Emmy Ödülleri’nde Haluk Bilginer’e En İyi Erkek Oyuncu Ödülü’nü getiren ‘Şahsiyet’in prömiyeri gerçekleştirilecek.

Haluk Bilginer’e Emmy getiren Şahsiyet’in yayınlanacağı platform belli oldu!

Yönetmenliğini Onur Saylak’ın yaptığı, senaryosunu Hakan Günday’ın kaleme aldığı dizinin ikinci sezonu 13 Kasım’da GAİN’de yayınlanacak.

İlk sezonda oyuncu kadrosunda yer alan Haluk Bilginer, Şebnem Bozoklu, Recep Usta ve Necip Memili gibi oyunculara bu sezon yeni isimler katılıyor. Genişleyen oyuncu kadrosunda Erdal Özyağcılar, İlker Aksum, Nergis Öztürk, Şehsuvar Aktaş, Nihal Koldaş, Eda Şölenci, Ayşen İnci, Burhan Öçal, Ömer Duran, Erkan Taşdöğen, Feridun Koç ve Salih Usta gibi isimler yer alıyor. Ayrıca Füsun Erbulak, Nurseli İdiz ve İzzet Günay gibi isimler de uzun bir aranın ardından Şahsiyet’in yeni sezonunda izleyiciyle buluşuyor. Cansu Dere ise dizinin bu sezonuna konuk oyuncu olarak katılıyor.

İlk sezonda Alzheimer teşhisi alan ve ‘unutma’yı hesaplaşma için adeta bir fırsata çeviren emekli adliye kâtibi Agâh Beyoğlu, yeni sezonda kendisini bireysel bir hesaplaşmanın ortasında buluyor.