Sahibinden’den Kılıçdaroğlu reklamı açıklaması

Yayın tarihi: 19 Nisan 2023 Çarşamba 2:53 pm - Güncelleme: 20 Nisan 2023 Perşembe 11:05 am

Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, Sahibinden.com’a reklam verildiği iddia edildi. Firma reklam iddiasını yalanladı.

Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medya üzerinden yayınladığı bir videoda, gençlerin ilk defa otomobil alımında ÖTV alınmayacağını, 1,6 motor silindir hacmine sahip otomobillerde alınan vergileri ise dörtte bire indireceğini daha anlaşılır bir ifadeyle alınacak vergileri yüzde 75’lik oranda indireceğini söyledi.

Kılıçdaroğlu bunu Sahibinden.com’a reklam olarak da verdiği iddia edildi. Firma bu iddiayı “2000 yılında kurulduğumuz günden bu yana, reklam yayın ilkelerimiz uyarınca siyasi içerikli reklamlar almamakta ve yayınlamamaktayız” diyerek yalanladı.

Sahibinden yapılan açıklama şöyle: “2000 yılında kurulduğumuz günden bu yana, reklam yayın ilkelerimiz uyarınca siyasi içerikli reklamlar almamakta ve yayınlamamaktayız. Bugün içinde bazı sosyal medya hesaplarında ve haber sitelerinde, platformumuzda yayınlanmış gibi gösterilen reklam haberi gerçeği yansıtmamaktadır. Bu asılsız haber ile ilgili hukuki haklarımız saklı kalmak üzere, gördüğümüz lüzum gereği kamuoyunun bilgisine saygıyla sunarız.”

Kemal Kılıçdaroğlu’ndan gençlere: Size ikinci el parasına araba aldıracağım