Saadet Partisi’nden ‘ortak aday’ açıklaması

Yayın tarihi: 24 Aralık 2022 Cumartesi 8:41 pm - Güncelleme: 24 Aralık 2022 Cumartesi 8:41 pm

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Kaya, “Altılı Masa liderleri tekrar bir araya gelecek. Bunun neticesinde de artık yavaş yavaş Altılı Masa’nın ortak adayının kim olacağına dair süreç takvimi beli olacak” dedi.

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Kaya, Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası (DTSO) Toplantı Salonu’nda düzenlenen basın toplantısında konuştu. Kaya’nın konuşması esnasında ‘ortak aday’ ile ilgili sözleri dikkat çekti.

Altılı Masa’nın bir sonraki toplantısının 5 Ocak’ta gerçekleşeceğini söyleyen Kaya şu ifadeleri kullandı:

“5 Ocak’ta yeni bir buluşma gerçekleşecek. Altılı Masa liderleri tekrar bir araya gelecek. Bunun neticesinde de artık yavaş yavaş Altılı Masa’nın ortak adayının kim olacağına dair süreç takvimi beli olacak. Biz bununla ilgili herhangi bir endişeye veya farklı bir düşünceye sahip değiliz. Altılı masanın ilk turunun son toplantısını Saadet Partisi ev sahipliğinde biz gerçekleştirmiştik. Ve ilk defa o toplantıda Altılı Masa’nın ortak adayı 13. cumhurbaşkanı olacak ifadesi kullanılmıştı. Biz buna bütün liderler tarafından sahip çıkıldığını, bizden sonra yapılan Altılı Masa toplantılarında da aslında bu vurgunun güçlenerek devam ettiğini görüyoruz.”

Altılı Masa adayını ne zaman açıklayacak? CHP’li isim tarih verdi