Saadet Partili Kılıç TELE 1’e konuştu: Rahatsız olmaya devam edecekler!

Yayın tarihi: 14 Aralık 2023 Perşembe 3:15 pm - Güncelleme: 14 Aralık 2023 Perşembe 3:15 pm

Saadet Partisi Milletvekili Hasan Bitmez‘in vefatı sonrası Saadet Partisi Antalya Milletvekili Şerafettin Kılıç TELE1’e açıklamalarda bulundu.

TBMM Genel Kurul’daki konuşması sırasında kalp krizi geçiren Saadet Partisi Milletvekili Hasan Bitmez’in tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın vefat haberini duyurması sonrası TELE1’de Ülkü Çoban’ın sunduğu Gün Ortası programına katılan Saadet Partisi Antalya Milletvekili Şerafettin Kılıç açıklamalarda bulundu.

“BU DAVAYI ARKADAŞLARIMIZLA SÜRDÜRECEĞİZ”

Saadet Partisi Antalya Milletvekili Şerafettin Kılıç ” Meclis tarihinde belki de bir ilk yaşandı, Savunduğu haklı davası Meclis kürsüsünde ifade ederken bitiminde vefat etti, Üzgünüz söyleyecek bir söz bulamıyoruz. Allah’ım iki cennette kendisine en güzel makamını nasip etsin. Malum her şey ortada cereyan etti. bunu dış basındaki paylaşımlar dahi hangi mana geldiğini ifade ettiler. Bu da gösteriyor ki Hasan Bey’in konuşmasındaki her husus haklıdır. Bu davayı Meclis’te ki diğer arkadaşlarımızla sürdürmeye devam edeceğiz.” dedi.

Saadet Partili Hasan Bitmez hayatını kaybetti

Kaynak: TELE1