RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin’in FETÖ övülen haberi paylaştığı ortaya çıktı

Yayın tarihi: 15 Mayıs 2020 Cuma 4:54 pm - Güncelleme: 15 Mayıs 2020 Cuma 5:12 pm

Sevda Noyan’ın ölüm listesiyle tehdit ettiği konuşma için, “Darbecileri sevindiremeyiz” diyen RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin’in, Fethullah Gülen’i övdüğü paylaşımı ortaya çıktı.

Ülke TV’de katıldığı bir programda, ellerinde ölüm listesi olduğunu ve ailesinin “En az 50 kişiyi öldürebileceğini” sözleriyle halkı tehdit eden Sevda Noyan’a “Darbecileri sevindiremeyiz” sözleriyle sahip çıkan RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin’in Fethullah Gülen’in sözlerini onayladığı paylaşımı ortaya çıktı.

RTÜK Sevda Noyan’ın tehditlerine sessiz kaldı

ANADOLU AJANSI, BÜLENT ARINÇ’IN SÖZLERİNİ AKTARDI: HOCAEFENDİ HÜKÜMETİ ÇOK SEVİYOR

Anadolu Ajansı 13 Ağustos 2013 tarihinde dönemin Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç’ın, “Fethullah Gülen Hocaefendi’nin hükümeti çok sevdiğini ve hükümet için sabahlara kadar dua ettiğini” aktardığı bir konuşmayı haberleştirdi.

EBEUBEKİR ŞAHİN HABERİ PAYLAŞTI

“Darbecileri sevindiremeyiz” sözlerine katliam çağrısına arka çıkan RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin’in de aynı gün, “Hocaefendi hükümeti çok seviyor” başlıklı haberi sosyal medya hesabından paylaştığı ortaya çıktı.

Şahin, bugün yaptığı açıklamada ise, ölüm tehditlerinin “çok büyütülecek bir konu olmadığını öne sürerek, “Darbeyi övenlerin karşısında söylenenleri biz cezalandırmak gibi bir pozisyonda değiliz” ifadelerini kullandı.

RTÜK Başkanı Şahin, Sevda Noyan’a sahip çıktı: Çok büyütülecek bir konu değil