Romantik komedi gibi olay! Aynı erkek tarafından aldatılan 3 kadın birlikte tatile çıktı

Yayın tarihi: 1 Haziran 2023 Perşembe 7:34 am - Güncelleme: 1 Haziran 2023 Perşembe 7:35 am

Çin‘de aynı anda üç kadınla ilişki yaşayıp, kadınları dolandırdığı öğrenilen He Şiwei adındaki erkek cezaevine gönderildi. Aynı erkek tarafından aldatıldığını fark eden kadınlar, birlikte tatile çıktı.

Çin’de, romantik komedi filmlerini aratmayacak bir olay yaşandı. He Şiwei adındaki bir erkeğin aynı anda ilişki yaşadığı ve toplamda 100 bin yuan (15 bin dolar) dolandırdığı üç kadın, durumu fark ettikten sonra güç birliği yaptı. Şiwei’i polise teslim eden kadınlar, olayın ardından arkadaş oldu.

BİRLİKTE POLİSE GİTTİLER

Şangay’ın Yangpu bölgesinde üç kadın polise giderek He Şiwei adındaki bir kişinin kendilerinden borç para aldığını, ancak geri ödemediğini şikayet etti.

South China Morning Post’un aktardığına göre, kadınların tanışmaları ise şu şekilde gerçekleşti:

9 Şubat akşamı şikayetçi olan Çen Hong ve He’nin ilişkisi olduğunu sanan kadın, He’nin akşam yemeğinden sonra Çen’in evine alkollü bir şekilde gitti ve uyuyakaldı. Şüphelenen Çen, telefonunu karıştırmaya başladığında başka bir kadından gelen mesajlarda kendisinin aramalarına neden yanıt vermediğiyle ilgili bilgiler olduğunu fark etti ve şüphelerinin doğru olduğunu anladı.

EVLİLİK TEKLİF ETMİŞ

Bunun üzerine Çen, mesajı gönderen Şiyeo Fan adlı kadınla iletişime geçti ve He’nin her ikisini aynı anda oyaladığını, her ikisine de evlilik teklif ettiğini öğrendi.

Ancak Çen, 10 Şubat sabahı daha kötü bir haberle karşılaştı. İddia ettiği He’nin sevgilisi olduğunu iddia eden ikinci bir kadın olan Zhao Lin de ortaya çıkmıştı.

Aynı günün öğleden sonra, Çen He’den hesap sordu ve parasını geri istedi, ancak He geri ödemeyi reddetti.

Bunun üzerine üç kadın güçlerini birleştirerek polis karakoluna başvurdu.

İfadeler karşılaştırıldığında, He’nin bir kadınla 2021’den, diğeriyle Haziran 2022’den ve diğer biriyle de Ekim 2022’den beri ilişki yaşadığı ortaya çıktı. Polis, He’nin kadınlardan aldığı parayı da kendi borçlarını ödemek için kullandığını belirledi.

“KADINLARI MEMNUN ETME KONUSUNDA İYİYİM”

Polis ifadesinde, pişmanlık izleri göstermeyen He, normal şartlarda Çen’den 10 Şubat’ta ayrılmayı planladığını ve evli olan Zhao’nun ise kendisinin cinsel partneri olduğunu iddia etti. He, “Normal olmayan bir hayat sürdüğümü düşünebilirsiniz, ancak bu tür durumlar toplumumuzda yaygın. Daha önce benzer durumlara şahit oldum, aşk veya cinsellik önemli değil” şeklinde konuştu.

He, kendini övmeye devam ederek, “Kadınları memnun etme konusunda iyiyim. Yakışıklıyım. Önceki işlerimde iyi para kazanıyordum” dedi.

He 2 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırıldı. Mart ayında kadınları arayan polis memuru, üç kadının yaşadığı travmayı atlatmak için birlikte tatil yapmaya karar verdiklerini öğrendi.

Çin ve ABD arasındaki soğuk savaş yeni bir boyuta taşındı