Robert De Niro’nun sevgilisi Tiffany Chen: Doğumdan sonra yüz felci geçirdim

Yayın tarihi: 15 Temmuz 2023 Cumartesi 12:50 pm - Güncelleme: 15 Temmuz 2023 Cumartesi 12:50 pm

Mayıs ayında yedinci kez baba olan Hollywood’un yıldızı Robert De Niro‘nun sevgilisi Tiffany Chen, doğumdan sonra yüz felci geçirdiğini söyledi.

ABD’li ünlü sinema oyuncusu 79 yaşındaki Robert De Niro, mayıs ayında yedinci kez baba olduğunu duyurmuştu. Doğumdan sonra yüz felci geçirdiğini söyleyen ünlü oyuncunun sevgilisi Tiffany Chen, “Eve döndüğümde her şey kendi üstüme çökmeye başlamıştı, sanki yüzüm eriyordu” ifadelerini kullandı.

Oyuncunun partneri ve çocuğunun annesi Tiffany Chen, katıldığı CBS Mornings programında doğum sonrası neler yaşadığını anlattı. Gia Virginia Chen De Niro adında bir kız çocuk sahibi olan Chen, doğumdan sonra “yüzünde garip bir his” olduğunu ve dilinin garipleştiğini söyledi. “Eve döndüğümde her şey kendi üstüme çökmeye başlamıştı, sanki yüzüm eriyordu” diyen Chen, bir hafta sonra ağzını hareket ettirmekte zorlandığını dile getirdi. Doktorunu arayan oyuncu, yüzde felce yol açan nörolojik bir rahatsızlık olan “Bell paralizisi” geçirdiğini öğrendiğini söyledi.

Robert De Niro’nun 19 yaşındaki torununun ölümüyle ilgili yeni gelişme!