Redmi Note 9 Pro Max Android 11 güncellemesini almaya başladı

Yayın tarihi: 5 Temmuz 2021 Pazartesi 7:30 am - Güncelleme: 3 Temmuz 2021 Cumartesi 4:46 pm

Redmi Note 9 Pro Max’in yalnızca tek bir bölgesel MIUI yapısı var. Cihazın Android 11 güncellemesi, V12.0.1.0.RJXINXM yapı numarasıyla geliyor.

 

Yukarıda belirtilen yazılım yapısı şu anda ‘Kararlı Beta’ olarak etiketlenmiş. Bu, güncellemenin toplu olarak dağıtıldığı anlamına geliyor. Daha basit bir deyişle, şu anda yalnızca belirli birkaç kullanıcı kitlesi tarafından kullanılabilir. Ancak önümüzdeki günlerde tüm kullanıcılara ulaşması gerekiyor. Şu an itibariyle cihaz Android güncellemesinin yanı sıra yalnızca tek bir MIUI aldı. Genellikle Redmi Note serisi telefonlar iki Android güncellemesi ve üç MIUI güncellemesi alır.

Redmi Note 9 Pro Max

Bu nedenle, Xiaomi’nin gelecekte hem MIUI 13 hem de Android 12 sunmasını bekleyebiliriz. Bu cihaza ek olarak ayrıca şu anda dünya çapında bir dizi Mi, Redmi ve POCO markalı telefona eklenmekte olan MIUI 12.5 güncellemesini alacak. Redmi Note 9 Pro Max gücünü Qualcomm’un 8 nm fabrikasyon süreci ile üretilen 8 çekirdekli Snapdragon 720G işlemcisinden alıyor. Bu işlemcide 2 adet 2.3 GHz hızında çalışan Kryo 465 çekirdeği, 6 adet ise 1.8 GHz hızında çalışan Kryo 465 çekirdeği yer alıyor. Grafik birimi tarafında ise Adreno 618 GPU kullanılıyor.

Sosyal medyada takipçi artırmanın en kesin yolu ortaya çıktı: Bu yöntemi deneyenler fenomen oluyor