Realme, iki farklı Note modeli daha çıkaracak

Yayın tarihi: 27 Ocak 2024 Cumartesi 8:00 am - Güncelleme: 26 Ocak 2024 Cuma 8:10 pm

Realme GT5 Pro’nun lansmanını kısa süre önce gerçekleştiren şirket, Realme Note 50 serisini resmi olarak tanıtacak. Ancak Note 50 serisi, şirketin Note serisi için hazırladığı tek model değil.

Gelen son bilgilere göre Realme, bu yıl Note serisine iki yeni model daha ekleyecek.

Realme’nin Avrupa ve Global Pazarlama Direktörü Francis Wong, şirketin yıl bitmeden üç yeni Realme Note modelini kullanıcılarla buluşturmuş olacağını açıkladı. Şirket Note serisinden son derece umutlu. Francis Wong, bu yıl Note serisinden 10 milyon adet satmayı hedeflediklerini açıkladı. Görünen o ki yıla hızlı bir başlangıç yapan Realme sonraki aylarda da hız kesmemeye kararlı.

Realme Note

İlginizi çekebilir: Realme Note 50’nin Çıkış Tarihi ve Özellikleri Belli Oldu

Francis Wong’un sözünü ettiği bu üç telefonun ilki olan Realme Note 50, bugün gerçekleşecek lansmanının ardından ilk olarak Asya pazarına sunulacak. Telefonun global lansmanını da önümüzdeki günlerde yapması bekleniyor. Diğer iki Note modelinin hangileri olacağı ya da tam olarak ne zaman piyasaya sürüleceği ise şimdilik belirsizliğini koruyor.

Realme, yaklaşık 100 dolarlık bir fiyatla satışa sunduğu Note modelleriyle, Note sınıfı telefonlar arasında en uygun fiyatlı alternatiflerden birini sunuyor.

Şirketin yıl sonuna kadar 10 milyon Note satmayı hedeflemesi de bundan. Çünkü bütçe dostu fiyat etiketleri bu telefonların özellikle gelişmekte olan pazarlarda geniş kitlelere ulaşmalarını sağlıyor. Bu hamleye karşı Vivo, Honor ve Redmi nasıl tepki vereceği doğrusu merak konusu.

Xiaomi Mix Flip Sertifika Alırken Görüldü

Kaynak: TELE1