Real Madrid Arda Güler’i gönderiyor iddiası

Yayın tarihi: 2 Ekim 2023 Pazartesi 6:48 pm - Güncelleme: 2 Ekim 2023 Pazartesi 7:27 pm

İspanyol basını Real Madrid’e transfer olduktan sonra başı sakatlıklarla dertte olan milli futbolcu Arda Güler için bu kez yeni bir iddia da bulundu.

İspanyol basını, Fenerbahçe’den 20 milyon euro bonservis ve 10 milyon euro bonus karşılığında Real Madrid’in yeni transferi Arda Güler’i devre arası transfer döneminde İspanya Ligi’nden bir takıma kiralamayı planlandığını yazdı.

Todo Fichajes’in haberine göre Arda Güler’in tam performansla takıma dönüşünün kasım ayını bulabileceği, Real Madrid’in yüksek temposuyla ilk maçlarına çıkmaktansa başka bir La Liga ekibinde kiralık olarak forma giyip lige alışmasının düşünüldüğü belirtildi.

İspanyol basınından Arda Güler iddiası

ARDA ‘İSTEMİYORUM’ DEMİŞTİ

Ayrıca Arda Güler, transfer olduğunda başka bir takıma kiralanmak istemediğini Real Madrid’de oynayacağını ifade etmişti. Arda’nın kulübüne alacağı karara karşı ne yapacağı merak ediliyor.

SAKATLIKLARLA BAŞI DERTTE

18 yaşındaki yıldız ilk olarak takımının ABD kampında sağ dizinden sakatlanmış ve menisküs ameliyatı olmuştu. Yıldız futbolcu sahalardan 6 hafta uzak kalmıştı.

Las Palmas ile ligde oynanacak olan maçta oynaması beklenen futbolcu bu kez adale sakatlığı yaşamış ve sahalardan 3 hafta uzak kalacağı kaydedilmişti.

Eflatun-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, “Oyuncumuz Arda Güler’e Real Madrid Sağlık Hizmetleri tarafından yapılan tetkiklerin ardından sol rektus femoris kasından sakatlık teşhisi konuldu” denilmişti.