Razer Strider XXL : Oyunlar için geliştirildi

Yayın tarihi: 22 Eylül 2021 Çarşamba 9:30 am - Güncelleme: 21 Eylül 2021 Salı 3:48 pm

Razer Strider XXL , aslında yalnızca mouse’unuz için değil, klavyeniz ve bilekleriniz için de tam anlamıyla geniş çaplı bir çözüm diyebiliriz. Sağlam tutuş hissi ve konforlu kullanıma imkân sunan yapısı, şüphesiz oynadığınız oyunlarda daha fazla keyif almanızı da sağlayacaktır.

Strider XXL, 940x410mm boyutlarda, masanızda rahatlıkla kullanabileceğiniz bir ürün. XXL versiyonun haricinde, bir de Large versiyonu bulunuyor, ki onun da boyutlarının 450×400 mm olduğunu belirtelim.

3mm kalınlıktaki Razer Strider, kullanmak istediğinizde kolaylıkla serebileceğiniz, kullanmadığınız esnalarda da rulo yapıp kaldırabileceğiniz ya da yanınızda taşıyabileceğiniz bir ürün. Polyester yüzeyi, kullandığınız mouse’tan maksimum hız alabilmeniz adına güzel işler çıkarıyor.

Razer Strider XXL

Suya karşı dayanıklı olduğunu da belirtelim. Yani yanlışlıkla üzerine su dökerseniz, birkaç saniye içinde silip kurutabilirsiniz. Ürünün yanlarının da yıpranmalara karşı güçlendirilmiş dokuma ile korunduğunu belirtelim.

Razer, bu ürünün diğer yumuşak yüzeylere kıyasla yalnızca hız için değil, aynı zamanda dengeli kontrol sistemi için de başarılı bir ürün olduğunu dile getiriyor.

Ek olarak, Razer’ın Gigantus V2 modeline kıyasla bu ürünün daha yumuşak kayma sağladığını ve tabanının daha sağlam tutuş hissi sunduğunu söyleyebiliriz.

Eğer oyunlarla içli dışlıysanız ve özellikle online arenadaki heyecanlı mücadeleler sizin için önem arz ediyorsa, deyim yerindeyse ayaklarınızın yere daha sağlam basması ve daha hızlı hareket edebilmeniz için böyle bir ürünü tercih edebilirsiniz.

Türkiye’de en çok satan SUV