Rasim Ozan Kütahyalı şiddet suçlamalarına sosyal medyadan Nagehan’ın sözü ve ikizleriyle yanıt verdi

Yayın tarihi: 15 Haziran 2024 Cumartesi 9:49 am - Güncelleme: 15 Haziran 2024 Cumartesi 9:49 am

Haber: TELE1 Haber Merkezi

Eski eşi Nagehan Alçı’nın şiddet iddialarına, boşandıktan sonra söylediklerini hatırlatarak yanıt veren Rasim Ozan Kütahyalı, ikizleriyle birlikte maç izlerken çektiği videoyu sosyal medya hesabından paylaştı.

Rasim Ozan Kütahyalı ile evliliğini geçtiğimiz ekim ayında bitiren Nagehan Alçı sessizliğini bozarak Kütahyalı’dan fiziksel ve psikolojik şiddet gördüğünü iddia etti.

Nagehan Alçı ROK’tan evliliği boyunca gördüğü şiddeti yazdı: En büyük pişmanlığım

Rasim Ozan Kütahyalu ise, Alçı’nın 11 tweet’lik itiraflarının ardından, eski eşinin kendisi hakkında geçmişte söylediği sözleri paylaştı.

Alçı, geçtiğimiz yılın temmuz aylarında, “Rasim’le uzlaşıp, anlaşarak evliliğimizi bitirme kararı aldık. O benim her zaman yüreğine ve aklına güvendiğim dostum ve fikirdaşım olacak. İlişkimiz hep baki kalacak. Çocuklarımız için medyadaki meslektaşlarımdan sürece saygılı olmalarını rica ediyorum” ve “Benim açıklamama rağmen hala yalan ve çarpık haberler yapılmaya devam ediliyor. Benim asla ifade etmediğim hususlar uydurularak Rasim’e saldırılıyor. Biz anlaşmalı boşanıyoruz. Çekişmeli değil. O her zaman iyi ve mesuliyetli bir aile babası oldu. Sorumluluklarını hep üstlendi” şeklinde paylaşımlarda bulunmuştu.

Kütahyalı Alçı’nın paylaşımlarının haberleştirildiği bir paylaşımı yeniden retweetleyerek eski eşine göndermeden bulundu.

İKİZLERLE PAYLAŞIM

Kütahyalı akşam saatlerinde ise, Nagehan Alçı ile evliliğinden olma çocuklarıyla maç izlediği anların görüntülerini sosyal medya hesabından paylaştı. Kütahyalı paylaşıma, “İkizlerimle EURO2024 keyfi…” notunu düştü.

Kaynak: TELE1