Rakılı klip AKP’li Belediye’ye sözleşme feshettirdi!

Yayın tarihi: 22 Aralık 2022 Perşembe 2:38 pm - Güncelleme: 22 Aralık 2022 Perşembe 2:38 pm

Afyonkarahisar’da gençlerin kurduğu Feel Band isimli müzik grubu, ‘Güz’ isimli şarkısına klip çekti. Klibin ardından AKP’li Belediye ile olan işbirlikleri tek taraflı olarak feshedildi. Grup yaptıkları açıklamada rakı içilen sahnelerin fesihe gerekçe yapılmış olabileceğini söyledi.

Afyonkarahisarlı gençlerin oluşturduğu “Feel Band” isimli müzik grubu 3 hafta önce “Güz” isimli parçalarıyla ilk video kliplerini yayımladı. Ancak müzik grubunun bu heyecanı uzun sürmedi. Klipin yayınlanmasının ardından müzik grubunun Afyonkarahisar Belediyesi ile 2.5 yıldır devam eden işbirliği bir anda belediye tarafından tek taraflı olarak feshedildi. Grubun sosyal medya üzerinden yayımladıkları açıklamada rakı sahneleri nedeniyle sözleşmenin feshedildiğini düşündükleri ifade edildi.

ÖTV zammı kapıda! 70’lik rakı 375 TL’ye çıkabilir

AKP’li belediyenin klipteki rakı sahneleri nedeniyle sözleşmenin feshedildiği belirtilen açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“RAKILI NEDENİYLE FESİH EDİLDİĞİ KANAATİNDEYİZ”

“Bizler 2016 yılından bu yana Feel Band ismiyle, başta Afyonkarahisar olmak üzere ülke çapında etkinlik ve konserlerde yer alan müzik grubuyuz. Son iki buçuk yıldır işbirliği içinde olduğumuz Afyonkarahisar Belediyesi ile yürürlükte olan sözleşmemizin yakın zamanda Afyonkarahisar Belediyesi tarafından tek taraflı feshedilmesi üzerine yapılan yorumlar bu duyuruyu yapma gereğini doğurmuştur. İlgili kurum ile işbirliğimizin başladığı tarihten bu yana herhangi bir iş aksaması veya uyuşmazlık yaşanmamış olmasına karşın, 3 hafta önce yayınlanan ve ilk video klipimiz olan “GÜZ” isimli parçamızın ardından, tarafımıza herhangi bir gerekçe gösterilmeksizin bildirilen fesih kararı etrafta işimizle alakalı iftira ve asılsız söylentilere neden olmuş, akıllarda soru işaretleri bırakmış, “İTİBAR” zedelenmesi yaratmıştır. Fesih nedeni olarak bu sebep iletilmese de klip içeriğinde, rakı içilen sahneler yer aldığı için fesih edildiği kanaatindeyiz. Çalışma süremiz boyunca bizlerden desteklerini esirgemeyen Afyonkarahisar Belediyesine işbirlikleri için teşekkür ederiz. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.”

Konuyla ilgili Afyonkarahisar Belediyesi’nden ise henüz bir açıklama yapılmadı.