Prenses Diana’nın kaleme aldığı mektuplar ve kartlar satılıyor

Yayın tarihi: 2 Şubat 2023 Perşembe 1:01 pm - Güncelleme: 2 Şubat 2023 Perşembe 1:02 pm

Ölümünün üzerinden onca yıl geçmesine rağmen adından söz ettirmeye devam eden Galler Prensesi Diana’nın kaleme aldığı mektuplar ve kartlar açık artırmada satışa çıkacak.

Prenses Diana’nın, Susie ve Tarek Kassem çiftine yazdığı mektuplarda Prens Charles ile boşanma süreçleri hakkında yazdıkları ortaya çıktı. Prensesin boşanma ile ilgili yazdığı mektupta ” Çok zor zamanlar geçiriyorum ve ciddi bir baskı var ve her taraftan geliyor. Bazen başımı dik tutmak çok zor” cümlesi dikkat çekti. Prenses Diana‘nın 1996 da yazdığı bir başka mektupta ise “Bu boşanma sürecinde neler yaşayacağımı bir yıl önce bilseydim, asla izin vermezdim. Umutsuz ve çirkin” ifadeleri dikkat çekti.

Prenses Diana, kraliçenin boşanma tavsiyesi üzerine yazdığı mektupta ise “Bir kelebek olarak tanımlanmış olabilirim ama bu güzel aileden uçmak, uzaklaşmak istemiyorum” ifadelerini kullanmıştı.

Diana’nın kaleme aldığı bu dikkat çekici mektuplar ve kartlar açık artırmada satışa çıkıyor. 16 Şubatta satışı başlayacak olan mektupların 90 bin sterline alıcı bulması bekleniyor.

Satışlardan elde edilen gelir, Prenses Diana’nın desteklediği hayır kurumlarına bağışlanacak.

Prenses Diana’nın eli satılıyor!