Prens William Prenses Kate’i aldattı iddiası! İsmi geçen kadın taç giyme törenine katılmış

Yayın tarihi: 14 Mart 2024 Perşembe 12:36 pm - Güncelleme: 14 Mart 2024 Perşembe 12:36 pm

Tanınmış ABD’li televizyoncu Stephen Colbert İngiltere Presi William’ın Prenses Kate Middleton’u aldattığını iddia etti.

Kate Middleton geçtiğimiz günlerde dış basında ‘sahte fotoğraf’ ile gündeme gelmiş ve ‘sahte fotoğraf’ paylaştığını itiraf ederek kamuoyundan özür dilemişti. Şimdi de Kate Middleton eşi Prens William tarafından aldatıldığı iddiasıyla gündeme geldi.

Ajanslar apar topar geri çekmişti: Kate Middleton fotoğrafı için özür diledi

STEPHEN COLBERT İDDİAYI YİNELEDİ

TV sunucusu Stephen Colbert’ten geldi. yayınlanan son programında Colbert, kraliyet ailesiyle ilgili bir komplo teorisinden anlattı.

“Kraliyet, Kate Middleton’un ortadan kaybolmasıyla sarsıldı” diyen ABD’li sunucu; “Korkarım İngiltere kraliyet ailesiyle ilgili bazı rahatsız edici haberlerim var. İnternet dedektifleri, Kate’in yokluğunun kocasıyla, yani gelecekteki İngiltere Kralı William’ın bir gizli ilişkisiyle ilgili olabileceğini tahmin ediyor” dedi.

SARAH ROSE HANBURY İDDİASI

Bu söylentinin kraliyet tarafından doğrulanmadığını belirten Stephen Colbert; “Sanıyorum hepimiz iddiada adı geçen diğer kadının kim olduğunu biliyoruz. Benimle birlikte söyleyin, Sarah Rose Hanbury. 2019’dan bu yana William ile Rose arasında bir ilişki olduğuna dair söylentiler var. O zamanlar magazin haberlerine göre, Kate güya eşiyle bu konuda yüzleştiğinde ‘hiçbir şey olmadığını söyleyerek buna güldü.’ Karınız sizi aldatmakla suçladığında her zaman iyi bir yanıt verirsiniz” diye konuştu.

Bitmeyen komplo teorileri! Aylar sonra ilk kez görüntülenen Kate Middleton’un adı etkinlikten çıkarıldı

İNGİLİZ YÖNETMENLE EVLİ

Stephen Colbert, Sarah Rose Hanbury’nin kraliyet ailesinin eski bir arkadaşı olduğunu, William’ın yakın arkadaşlarından biriyle evli olduğunu da belirtti. William’ın yasak aşkı olduğu iddia edilen eski model Hanbury, İngiliz yönetmen David Rocksavage ile evli. Öte yandan Sarah Rose Hanbury ve eşi Kral Charles’ın taç giyme törenine katıldığı da biliniyor.

Sarah Rose Hanbury ve Eşi

 

Kaynak: TELE1