Çilek Equifun, Pony Engel Atlama Türkiye Kupası ve Şampiyonası, Petek Koleji Pony Engel Atlama Ligi Başlıyor

Yayın tarihi: 3 Ağustos 2021 Salı 8:45 pm - Güncelleme: 15 Ağustos 2022 Pazartesi 10:14 am

Türkiye Binicilik Federasyonu izni ve İstanbul Binicilik Kulübü’nün organizasyonu ile yapılacak final müsabakaları İstanbul Atlı Spor Kulübü’nde gerçekleştirilecek.

Türkiye’de binicilik sporunun alt yapısını oluşturacak olan ve 06 ile 14 yaş aralığındaki çocukların kişisel gelişimlerine son derece önemli katkı sağlayan bir spor dalıdır Pony Engel Atlama ve Equifun kategorisi….

2019 yılında başlayan ancak pandemi nedeniyle ara verilen Çilek Equifun, Pony Engel Atlama Türkiye Kupası ve Pony Şampiyonası yarışmalarının final müsabakalarının gerçekleştirileceği organizasyon 06 ile 08 Ağustos tarihleri arasında İstanbul Atlı Spor Kulübünde gerçekleştirilecek.

Aynı zamanda Petek Koleji Pony Ligi de bu yarışma esnasında final mücadelesi ile son bulacak.

Istanbul Atlı Spor Kulübü’ndeki mücadeleye, Türkiye genelinden İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Antalya, Kocaeli, Sakarya, Çorlu, Adana, Çorum gibi çeşitli illerin Pony binicileri Engel atlama ve Equifun takımları katılacak.

Türkiye Şampiyona’sı ve Kupası dışında, “En Güzel Pony” ve “Pony Partisi” gibi sosyal etkinliklere de sahne olacak. UNICEF Türkiye adına yapılacak bu organizasyonun jüri üyeleri de spor ve sanat camiasının değerli isimleri ile anlam kazanacak.

Pandemi nedeniyle uzunca bir zamandır yaşadığımız olumsuzluklarla mücadele etme adına tüm katılımcı binici ve onların ailelerine başarılar dileriz.