Polonya’da gündem Szymanski!

Yayın tarihi: 23 Ekim 2023 Pazartesi 3:00 pm - Güncelleme: 23 Ekim 2023 Pazartesi 3:00 pm

Fenerbahçe‘nin yaz transfer döneminde kadrosuna kattığı Sebastian Szymanski, takımıyla çıktığı 17 resmi karşılaşmada 9 gol 4 asistlik katkı sağladı. Hatayspor maçında da fileleri havalandıran genç yıldız ülkesi Polonya’da gündem oldu.

İsmail Kartal’ın yönetimindeki Fenerbahçe, Süper Lig’de çıktığı 9 maçın 9’unu da kazanarak lige tarihi bir başlangıç yaptı. Takımın istikrarlı gidişatında skorer oyunuyla taraftarın kalbine taht kuran Szymanski, Kartal’ın oyun sisteminin kilit isimlerinden biri oldu. 24 yaşındaki genç yıldız, dünkü Hatayspor maçında da fileleri havalandırmayı başardı.

POLONYA’DA GÜNDEM OLDU

Szymanski, Hatayspor maçındaki performansının ardından ülkesi Polonya’da gündem oldu. Polonya basını genç oyuncuya övgüler yağdırdı. İşte Szymanski ile ilgili öne çıkan haberler…

“ONUN İÇİN ÇILDIRIYORLAR”

Sport.PL’nin haberinde Szymanski ile ilgili “Tüm Türkiye’nin dilinde. Onun için çıldırıyorlar” başlığı atıldı. Haberin detayında ise şu ifadelere yer verildi:

“Hatayspor’a karşı oynanan Fenerbahçe maçında şov yaptı. İnanılmaz performansını sürdürüyor. Fenerbahçe’nin bu kadar iyi sonuçlar alması büyük ölçüde onun sayesinde.”

“KESKİN NİŞANCI GİBİ”

TVP Sport’ta bulunan haberde ise “Sebastian Szymanski bir gol daha attı. Lider Fenerbahçe” başlığı atıldı.

Haberin detayında ise Polonyalı futbolcu hakkında söyle bahsedildi:

“Sebastian Szymanski durmak bilmiyor. Fenerbahçeli orta saha oyuncusu Hatayspor maçında takımını 1:0 öne geçiren golü attı. Polonyalı oyuncu safkan bir keskin nişancı gibi hareket etti ve Dusan Tadic’ten aldığı pasın ardından topu ağlara gönderdi. İstanbul ekibi maçı 4:2 kazandı.”

“CEZA SAHASINDA BİR TİLKİ GİBİ”

SportoweFakty’de bulunan haberde ise şu ifadeler kullanıldı:

“Milli takım oyuncusu ceza sahasında bir tilki gibi. Sebastian Szymanski, Fenerbahçe formasıyla klasını gösterdi. Orta saha oyuncusu Hatayspor karşısında alınan 4:2’lik galibiyete katkıda bulundu. İlk gol sadece yedi dakika sonra atıldı ve Polonya milli takım oyuncusu kilit bir rol oynadı.

Fenerbahçeli oyuncular Hatayspor yarı sahasında sakin bir oyun sergiledi. Karşılıklı paslaşmaların ardından Dusan Tadic sol kanattan topu ortaladı, Szymanski kaleciyi de geçerek topu ağlara gönderdi.”

“MÜKEMMEL BİR HAREKET”

Meczykı’de bulunan haberde şu başlık atıldı:

Szymanski’den Fenerbahçe’ye bir gol daha! Polonyalı oyuncudan ceza sahası içinde mükemmel bir hareket.

Haberin detayında ise, “Sebastian Szymanski 2023/2024 sezonunun başında Türkiye’de Fenerbahçe formasıyla mükemmel bir performans sergiliyor. Polonyalı oyuncu Pazar günü Hatayspor’a karşı oynanan lig maçında skor listesine girerek skoru açtı.” denildi.

Fenerbahçe Szymanski’nin fiyatını belirledi

Fenerbahçe Hatay’ı da rahat geçti! İsmail Kartal’dan yeni rekor