Polisten motokuryeye tehdit! “Beynine sıkarım”

Yayın tarihi: 10 Nisan 2022 Pazar 4:14 pm - Güncelleme: 10 Nisan 2022 Pazar 4:14 pm

İzmir’de bir motokurye polis ekiplerince durduruldu. Polislerin kuryeye, “İstersen kaç, dene, beynine sıkarım bir tane” dediği görüldü. Polis ekipleri videoda kuryenin kaçtığını iddia etti.

İzmir’de polisler bir online alışveris sitesinde çalışan motokuryeyi durdudu.  Kuryenin kayıt altına aldığı görüntülerde bir polisin, “İstersen kaç, dene, beynine sıkarım bir tane dediği” görüldü.

Gerçek Gündem’in haberine göre; videoda kurye, ehliyetini isteyen polislere, “Anahtarımı verirseniz ehliyetimi vereceğim. Koltuğun altında. Kaçacağım yok” dedi. Bunun üzerine bir polis, “İstersen kaç, dene, beynine sıkarım bir tane” ifadelerini kullandı.

Kuryenin “Abi nasıl konuşuyorsun” diye tepki göstermesi üzerine diğer polis, “Ne nasıl konuşuyorsun. Sen kaçtığın için şüphelisin” diye yanıt verdi.

AĞZINI BURNUNU KIRARIM

Kuryenin “Başka ekip çağırın” demesi üzerine ise polisler, “Bana artistlik yapma. Ağzını burnunu kırarım” diyerek kuryeye fiziki müdahalede bulundu. Motokurye ise polislere “Bana şiddet uyguluyorsun, yapamazsın” dedi. Polisin “Alnımdan çek, senin hakkında işlem yapacağım” dediği duyuldu.

 

Mahkeme çocuğa dipçikle vurarak kafatasını kıran polisin cezasını az buldu