Polisten kaçarken sadece dışarıdan açılabilen dondurucuya saklanınca öldü

Yayın tarihi: 10 Temmuz 2023 Pazartesi 2:12 pm - Güncelleme: 10 Temmuz 2023 Pazartesi 2:12 pm

ABD’de 26 Haziran’da boş bir evin bodrum katındaki dondurucuda cesedi bulunan kişinin polisten kaçmak için dondurucuya girdiği, dondurucu sadece dışarıdan açılabildiği için burada öldüğü düşünülüyor.

ABD’nin Minnesota eyaletine bağlı Biwabik’de boş bir evde bulunan dondurucuda 26 Haziran’da bir ceset bulundu. Hakkında yakalama kararı olan Brandon Lee Buschman isimli kişiye ait olan ceset hakkındaki ilginç gerçek daha sonra ortaya çıktı.
Gilbert Polis Teşkilatı’nın 7 Temmuz tarihli açıklamasına göre yapılan otopsi, cesette herhangi bir yara ve darp izi olmadığını gösterdi.
Independent Türkçe’de yer alan habere göre, yetkililer 34 yaşındaki adamın kendi isteğiyle dondurucuya saklandığını ancak içeride mahsur kaldığına inandıklarını belirtti.

Dondurucunun eski olduğu, yalnızca dışındaki bir kolla kapağının açıldığı vurgulandı:

“Dondurucu kapatıldığında içeriden itilerek açılamıyor.”

Polis ekipleri, Şubat 2023’ten beri kimsenin oturmadığı evde Nisan 2022 itibarıyla elektrik olmadığını, bu yüzden dondurucunun çalışmadığını ifade etti.

Konu hakkında bilgisi olan ancak adları açıklanmayan kaynaklar, polisten kaçan Buschman’ın en son evin üst katında koşarken görüldüğünü müfettişlere söyledi. Teğmen Chelsea Trucano, “Bu kişilerin söyledikleri, Buschman’ın tam olarak ne zaman saklandığını bizim için netleştirmedi” dedi ve sözlerine şöyle devam etti:

“Olayın bu yıl mı yoksa geçen yıl mı gerçekleştiğini belirlemek için araştırmaya devam ediyoruz.”

Polis, Buschman hakkında hangi suçtan yakalama kararı çıkarıldığını açıklamadı.

ABD IŞİD liderinin öldürüldüğünü açıkladı!