Pirlo ile yollarını ayıran Karagümrük’te ‘Inzaghi’ sesleri!

Yayın tarihi: 25 Mayıs 2023 Perşembe 12:04 pm - Güncelleme: 25 Mayıs 2023 Perşembe 12:04 pm

VavaCars Fatih Karagümrük’te yakın zamanda teknik direktör Andrea Pirlo ile yollar ayrıldı. Süper Lig ekibinin yeni sezonda görevi Flippo Inzaghi’ye teslim edeceği iddia edildi.

VavaCars Fatih Karagümrük yönetimi, ligin bitimine kısa süre kala Andrea Pirlo ve ekibi ile yolları ayırdı. Sezonun kalan kısmında antrenör Alparslan Erdem’in takımı yöneteceği resmen açıklandı.

Fanatik’te yer alan habere göre; Fatih Karagümrük yeni sezonda yine bir İtalyan olan Flippo Inzaghi’ye takımı teslim edecek.

Andrea Pirlo Süper Lig’e veda ediyor

INZAGHI’NIN TEKNİK DİREKTÖRLÜK KARİYERİ

Flippo Inzaghi, teknik direktörlük kariyerine Milan 17 yaş altı takımında başladı. 1 sene sonra 19 yaş altı takımnın başına geçen İnzaghi, 2014 yılında ise efsanesi olduğu Milan’ın başına geçti.

Başarısız bir Milan dönemi geçiren Inzaghi, ardından Serie C ekibi Venezia’yı çalıştırmaya başladı. Venezia’yı şampiyon yapan İtalyan teknik adam 95 maça çıkarken 1.83 puan ortalaması tutturdu.

İtalyan teknik adam son olarak Reggina ekibini çalıştırıyor. Inzaghi’nin ekibiyle 2025 yazına kadar sözleşmesi bulunuyor.