Paylaşımı umut yeşertti! YouTuber Mr.Beast’in 250 bin dolarlık çekilişi bir Türk’e çıktı

Yayın tarihi: 27 Ocak 2024 Cumartesi 10:14 am - Güncelleme: 27 Ocak 2024 Cumartesi 10:15 am

Dünyaca ünlü YouTuber Mr.Beast’in toplamda 250 bin dolar dağıttığı çekilişin kazananlarından biri de Türkiye’den Cemil Kemaloğlu oldu. Kemaloğlu’nun paylaşımı ise umutları yeşertti.

Dünyaca ünlü MrBeast’in YouTube’da 4 ayda 212 milyon izlenen videosu, X’te paylaştığında 2 günde 88 milyon izlenmeye ulaşarak tarihe geçti. Mr.Beast bu başarının ardından 250 bin dolar değerinde çekiliş yaptı. 10 kişiye dağıtılacak olan çekiliş de sonuçlanırken kazananlardan biri Türk vatandaşı olan Cemil Kemaloğlu oldu.

25 BİN DOLAR KAZANDI

Ünlü Youtuber, izlenme sayısının ardından ‘Tweet’i rt’leyen ve beni takip eden 10 kişiye eğlence amaçlı 25 bin dolar vereceğim. (X platformundan paylaştığım videonun kazancı 250 bin dolar) Kazananları 72 saat içinde seçeceğim.’ notuyla bir gönderi paylaşarak yapacağı çekilişi bu şekilde duyurmuştu.

Ünlü Youtuber’ın yaptığı çekilişi kazananlardan biri de Türkiye’den Cemil Kemaloğlu oldu. Onedio’da İçerik Direktörü olan Mehmet Cemil Kemaloğlu, çekilişi kazandıktan sonra yaptığı ilk paylaşımla okuyanları duygulandırdı.

Kemaloğlu paylaşımında şunları söyledi:

“2024’ün başında anne karnında ölür dedikleri canım kızım iyileşti ve kısa süre içinde doğacak. Yine iki gün önce babamın 2 yıldır mücadele ettiği kanseri tamamen yendiğini öğrendim ve bugün de öylesine retweetlediğim Mr.Beast çekilişinden 25k dolar kazandım.

Geçen yıl ne kadar kötüyse bu yıl da o kadar iyi başladı. Paranın hepsini kızım için saklıcam. Mesaj atan, dürten herkese teşekkür ederim.”

 

Kaynak: TELE1