Paraguaylı futbolcu maçta Messi’ye tükürdü

Yayın tarihi: 13 Ekim 2023 Cuma 2:50 pm - Güncelleme: 13 Ekim 2023 Cuma 3:07 pm

Dünya Kupası elemeleri Paraguay-Arjantin maçında Paraguay’ın oyuncularından Antonio Sanabria, maçın 84.dakikasında Messi‘ye tükürdü.

Dünya Kupası elemelerinde son kupanın sahibi Arjantin ile Paraguay karşı karşıya geldi. Arjantin, karşılaşmayı Nicolas Otamendi’nin golüyle 1-0 kazanırken maça tükürük krizi damgasını vurdu. Paraguay Milli Takımı oyuncularından Antonio Sanabria ise tepki çeken bir harekete imza attı.

Icardi Messi’nin rekoruna yaklaştı

MESSİ’YE TÜKÜRDÜ

Sanabria müsabakanın 84. dakikasında Lionel Messi’ye tükürdü. Ancak Messi, o andan hemen önce sırtını döndüğü için bu hareketi görmedi. Brezilyalı hakem Raphael Claus da, Sanabria’nın hareketini görmedi.

MESSİ MAÇIN ARDINDAN KONUŞTU

Messi, maç bitiminde ise Sanabria’nın kendisine tükürdüğünü öğrendi. Basın toplantısında, sahada yaşanan bu olayın sorulduğu Messi, şu yanıtı verdi:

“Gerçek şu ki bana tükürdüğünü görmedim. Soyunma odasında Paraguaylı bir futbolcunun bana tükürdüğünü söylediler. Tüküren futbolcul kim bilmiyorum. Bana kim olduğunu söylediler ancak bunu önemsemiyorum. Bu olayı burada bırakmak daha iyi.”

Messi’nin takımı oynamıyor diye bilet ücretlerini geri ödeyecek!

SANABRİA TÜKÜRMEDİĞİNİ SÖYLEDİ

Sanabria ise görüntülere karşın Messi’ye tükürmediğini öne sürerek, “Resme bakıyordum. Sanki tükürmüşüm gibi ama hayır, görülecek bir şey yok. Çok uzaktaydı. Messi’yle ilgili hiçbir şey olmadı. Sanki tükürmüşüm gibi ama görecek bir şey yok, çok uzaktaydı. Bunu tamamen inkar ediyorum” şeklinde konuştu.

Lionel Messi’den imza aldığı için kovulan temizlik görevlisi: Her saniyesine değdi